Gemeente Beverwijk


Expositie 'gebouwen om van te houden, een nieuw Stadhuis voor Beverwijk'

Wethouder Haydar Erol opende vrijdag 26 november 2010 de expositie 'gebouwen om van te houden, een nieuw Stadhuis voor Beverwijk'. Deze expositie is te zien in Museum Kennemerland en is een gezamenlijk initiatief van het museum en de gemeente Beverwijk.

De expositie toont gemeentehuizen van Beverwijk door de jaren heen in oude prenten, foto's, documenten en ontwerptekeningen. Ook wordt de bezoeker een blik op de toekomst gegeven met een tentoonstelling over de nieuwbouw die nu zichtbaar vordert op het Stationsplein. Ook draait er een leuke film die teruggaat naar het prille begin met het eerste raadhuis van Beverwijk. De film neemt de bezoeker mee door de geschiedenis tot aan de huidige ontwikkelingen vandaag de dag

De tentoonstelling is te bezoeken van zaterdag 27 november 2010 t/m 30 januari 2011. Het museum is open op iedere zaterdag en zondag van 14.00 tot 17.00 uur. U vindt Museum Kennemerland aan het Westerhoutplein 1 in Beverwijk. Entreeprijzen: kinderen vanaf 12 jaar en volwassenen tot 65 jaar: ¤2,50. Boven de 65 jaar en kinderen tot 12 jaar: ¤1,50.

Beverwijk, 27 november 2010