Ingezonden persbericht


Sportteams winnen TeamAwards voor sportiviteit
Na ruim 70.000 stemmen winnen teams uit Sprang Capelle, Zoetermeer en Houten

De winnaars van de TeamAwards zijn bekend. Na een spannende finalepool waar ruim 70.000 stemmen zijn uitgebracht op 30 finale teams, zijn teams uit Sprang Capelle, Zoetermeer en Houten er vandoor gegaan met de hoofdprijs in de TeamAwards 2010, in respectievelijk de categorieën voetbal, hockey en overige sporten. Ook voetbalteams uit Vianen en Grijpskerk vielen in de prijzen. Verder was de Zoetermeerse hockeyclub MHCZ goed vertegenwoordigd, met drie winnende teams. In de categorie overige sporten vielen volleybalteams uit Houten, Balk en Leusden in de prijzen.

De organisatoren blikken tevreden terug op de tweede editie van de actie die zij medio augustus zijn gestart in samenwerking met de Landelijke StichtingTegenZinloosGeweld. 'Ruim 100 teams hebben hun statement gemaakt voor een betere sfeer op en rond de sportvelden' aldus Martin Wassink van TeamWebs.nl. 'Een groot succes!'

Het totaal overzicht van de winnaars in de drie categorieën:

Voetbal

1.Neo25, jongens D1 uit Sprang Capelle

2.Brederodes jongens D1 uit Vianen

3.VV Grijpskerk, jongens A1

Hockey

1.MHC Zoetermeer, jongens D2

2.MHC Zoetermeer, meisjes D1

3.MHC Zoetermeer, meisjes E9

Overige sporten

1.Volleybal vereniging Taurus meisjes A1 uit Houten
2.Volleybal vereniging DBS heren 1 uit Balk

3.Volleybal vereniging Afas Leos meisjes A1 uit Leusden

Voor meer informatie zie TeamAwards.nl

Over de TeamAwards

De TeamAwards zijn een initiatief van TeamWebs.nl en MOED® en worden gesteund door Gatorade, Princess Hockey, Walibi World en Teamwear.

TeamWebs.nl is een social sports community waar sportteams gratis een eigen team website kunnen aanmaken, met onder meer een handige online agenda om de teamorganisatie te vereenvoudigen en leuker te maken.

MOED® is een initiatief van de Landelijke StichtingTegenZinloosGeweld. Moed stimuleert en ondersteunt initiatieven voor verbetering van de woon-, werk- en leefomgeving en streeft naar een samenleving waarin iedereen zich bewust is van de oorzaken en gevolgen van pesten en geweld.