Wageningen Universiteit en Researchcentrum 7 dec 2010 14:30 - 7 dec 2010 19:00

Onderdeel: Food and Biobased Research

Locatie: Restaurant van de Toekomst, Stippeneng 2, Wageningen

Vanuit overheid, wetenschap en retail wordt de visie omtrent vleesvervangers besproken. Daarnaast zullen de resultaten van de projecten over vleesvervangers worden gepresenteerd.

De workshop wordt georganiseerd in het kader van het EL&I-project âvezels als vleesvervangersâ en voorgezeten door Charon Zondervan, programmamanager Healthy & Delicious Food bij Food & Biobased Research.

Programma

- 14:30 â 15:00 Ontvangst


- 15:00 â 15:20 Opening
o Ministerie EL&I: Elske Smith, plaatsvervangend directeur Voedsel, Dier & Consument


- 15:20 â 15:50 Visie industrie/wetenschap
o CBL: Marc Janssen, voorzitterÂ
o Wageningen UR: Raoul Bino, algemeen directeur Agrotechnology & Food Sciences Group


- 15:50 â 16:10 Koffie-/theepauze


- 16:10 â 17:30 Resultaten BO-projecten
o Overzicht BO-onderzoek âtransitie dierlijke eiwittenâ: Jeroen Knol, Food & Biobased Research
o Consumentenacceptatie vezelachtige vleesvervangers: Nancy Holthuysen, Food & Biobased Research
o Consumentenwensen vleesvervangers: Adriaan Kole, Food & Biobased Research
o Demonstratie kennismanagement, eiwitportal: Marielle Timmer, Food & Biobased Research


- 17:30 â 17:40 AfsluitingÂ
o Terugkoppeling door Charon Zondervan


- 17:40 â 19:00 Borrel + eiwittransitiebuffet o Duurzaam buffet met vleesvervangers â zoals insecten en algen - ter inspiratie

Schrijf u nu in.Â