Gemeente Cranendonck


Uitloop renovatie buitenkant Kasteel Cranendonck

Kasteel Cranendonck is in onze gemeente in gebruik als locatie voor het voltrekken van huwelijken. Elk gebouw heeft onderhoud nodig, daarom is nu ook het kasteeltje toe aan een opknapbeurt. Hier zijn we in september 2010 mee begonnen.

Het betreft hoofdzakelijk de renovatie van de buitenkant van het kasteeltje, waarbij het nodige dak-, zink-, metsel-, staal- en schilderwerk moet worden verricht. Om zo min mogelijk hinder te veroorzaken is de renovatie gepland in een periode waarin er niet zo veel huwelijken worden voltrokken. Door onvoorziene omstandigheden echter en de komst van de winter is de planning uitgelopen. Dit betekent:

* Herstart in maart/april 2011, afhankelijk van de weersomstandigheden, met het opknappen van de voorzijde van het kasteeltje inclusief schilderen.

We hopen in april het project af te kunnen ronden.

Met de aannemer is afgesproken dat er geen werkzaamheden plaatsvinden op het moment dat er een huwelijk plaatsvindt. Aanstaande echtparen die het betreft zijn hierover nader geïnformeerd. Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen met het team Burgerdiensten, telefoon: 0495- 431118.