AEGON

Mijnwoonportaal.nl brengt woningaanbod op social media bij elkaar

Mijnwoonportaal.nl is een online community die het gemakkelijk maakt een huis te verkopen of verhuren, via social media. Met één druk op de knop kunnen leden van Mijnwoonportaal.nl hun woningaanbod of -vraag verspreiden over de social media netwerken naar keuze. Het portaal is als het ware een centrale `verspreidingsmotor' voor social media. Daarnaast kan via een centrale zoekfunctie woningen gezocht worden van de websites van verschillende woningsites. Mijnwoonportaal.nl is een initiatief van AEGON Bank.

Mijnwoonportaal.nl brengt woningaanbod op social media bij elkaar Mijnwoonportaal.nl is een online community die het gemakkelijk maakt een huis te verkopen of verhuren, via social media. Met één druk op de knop kunnen leden van Mijnwoonportaal.nl hun woningaanbod of -vraag verspreiden over de social media netwerken naar keuze. Het portaal is als het ware een centrale `verspreidingsmotor' voor social media. Daarnaast kan via een centrale zoekfunctie woningen gezocht worden van de websites van verschillende woningsites. Mijnwoonportaal.nl is een initiatief van AEGON Bank.

Social media vervult vandaag de dag een steeds belangrijkere rol in de zoektocht naar woningen en kopers voor woningen. Het afgelopen jaar is het woningenaanbod op social media explosief gestegen. Omdat niet altijd het totale aanbod gemakkelijk te vinden is, brengt Mijnwoonportaal.nl het met één druk op de knop bij elkaar. Leden van het portaal kunnen gratis meedoen en hun huis compleet met foto's en video's op het portaal zetten. Ook kan men een oproep plaatsen wanneer ze op zoek zijn naar een woning. De aanbiedingen of vragen worden automatisch geplaatst op Twitter, Facebook en andere social media kanalen naar keuze. Mijnwoonportaal.nl is een initiatief van AEGON Bank. Naast de vraag en aanbod van de woningmarkt kunnen leden van het portaal met elkaar in gesprek over alles wat met woningen te maken heeft. De community is voor iedereen toegankelijk. Dus van woningzoekende en woningverkopers tot financiële experts en makelaars. Leden van het portaal kunnen ook zelf een discussie starten of een vraag stellen. Op deze manier hoopt AEGON Bank niet alleen vraag en aanbod over woningen bij elkaar te brengen maar ook financiële vragen en - kennisaanbod. Dit initiatief is een experiment van AEGON Bank en onder andere bedoelt om mensen financieel wijzer te maken.