Ingezonden persbericht


Microsoft Gold Distributor status voor Actebis

Nieuwegein, 7 december 2010 - Actebis Computers B.V. is door Microsoft officieel benoemd tot Microsoft Gold Distributor.

Microsoft voerde onlangs veranderingen door in haar Microsoft Partner Network. Naast de nieuwe statussen voor resellers is er voor distributeurs nu een Silver en Gold status. Deze status geeft aan in welke mate een distributeur de juiste competenties heeft om te kunnen voldoen aan de specifieke wensen van de klant met betrekking tot Microsoft oplossingen.

Robert Paunovic, Business Unit Manager Software bij Actebis, over het verkrijgen van de Microsoft Gold Distributor status; "Deze statusverandering voor Actebis zat er al aan te komen. Belangrijkste voor resellers om te weten is dat Actebis hét adres blijft om software in te kopen. Resellers krijgen via onze Business Unit Software een uitstekend en passend advies over de diverse Microsoft oplossingen. Naast flexibiliteit kunnen onze klanten ook rekenen op een uitstekende beschikbaarheid en prijs / kwaliteit verhouding."

Actebis; Focused Distribution
Sinds begin 2010 mogen resellers van Actebis nog meer specifieke aandacht, 'focus' verwachten. De verkoopafdeling van Actebis focust zich op verschillende klantgroepen; Retail en E-tail, MKB en B2B. Dedicated Account Managers zorgen, onder andere door kennis, persoonlijk contact en flexibiliteit, voor een samenwerking specifiek afgestemd op deze klantgroepen. Daarnaast worden er regelmatig exclusieve events georganiseerd. Hierdoor is het voor resellers mogelijk om meer informatie te krijgen over producten en om één op één in gesprek te gaan met de leverancier.

Actebis Groep

Actebis Computers B.V. maakt deel uit van de Actebis Groep met vestigingen in Duitsland, Frankrijk, Denemarken, Noorwegen, Zweden en Oostenrijk. Met een omzet van 3,5 miljard is de Actebis Groep de nummer 3 IT-distributeur in Europa. In Nederland is Actebis, sinds 1994, geautoriseerd leverancier van componenten, computers en randapparatuur, netwerkproducten, software en opslagproducten. Meer informatie is te vinden op www.actebis.nl.




Ingezonden persbericht