NCRV

Man bijt hond: Een relatie met je leidinggevende, kan dat?

Ingezonden door NCRV op 8 december, 2010 - 10:32 Uitzenddatum:
donderdag, 9 december, 2010 - 18:50
Zender:
Nederland 2

Liever met de baas naar bed, dan dat je hem of haar toevoegt op LinkedIn. Uit recent onderzoek blijkt dat een relatie met een leidinggevende op het werk tegenwoordig moet kunnen. Man bijt hond ging vandaag naar de Amsterdamse Zuidas om te vragen hoe daar de relatie tussen baas en werknemer is.

Zeven bewoners van Leekerweide maken een rit in de brandweerauto van Peter Fijma . Peter kocht een oude brandweerauto in Frankrijk, richtte de stichting `Frappier en Route' op en haalt met sponsorritten geld op om zijn dagjes uit met bejaarden en gehandicapten te kunnen bekostigen.

In de dagelijkse serie over kringloopwinkel Wawollie in Goor volgt Man bijt hond Hashimi op het asielzoekerscentrum. In zijn caravan ontmoeten ze daar ook zijn vrouw en kinderen en speelt hij Afghaanse muziek op een harmonium.

Hond aan tafel schuift aan bij een ouder echtpaar. Hun dochter woont naast hun, ze kunnen gemakkelijk bij elkaar binnenlopen, maar eten en leven gescheiden van elkaar. Maar mocht het in de toekomst slechter gaan met de ouders, zal zij wel voor haar ouders zorgen. En dat geeft de ouders ook een fijn gevoel.

De Babbelbox staat deze week in winkelcentrum Winkelhof in Leiderdorp.

Programma:
Man bijt hond
Website:
http://www.manbijthond.nl
Meer informatie:

NCRV Communicatie, Floor Hufner, pers@ncrv.nl, tel. 035 - 671 9399.
* ""