Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Oosterhout

Oosterhout, 09-12-2010

Man aangehouden na mishandeling vrouw

RIJEN: Donderdag kreeg de politie rond 07.00 uur melding van huiselijk geweld in een woning in Rijen. Een 36-jarige vrouw zou door haar man in het gezicht zijn geslagen. Tijdens een conflict tussen de twee had de man de vrouw op haar neus geslagen, waardoor deze bloedde en scheef stond. Van de vrouw is aangifte opgenomen en ze is naar het ziekenhuis gegaan voor behandeling.
De 36-jarige verdacht meldde zich korte tijd later op het politiebureau waar hij is aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Veelpleger aangehouden voor winkeldiefstal met geprepareerde tas

WAALWIJK: Personeel van een winkel in de Grotestraat hielden
woensdagmiddag een 18-jarige inwoonster van Den Bosch aan. De vrouw werd betrapt, toen ze met een geprepareerde tas de winkel verliet. In de tas bleek gestolen kleding te zitten ter waarde van bijna 600,-. Winkelpersoneel alarmeerde de politie. Deze nam de vrouw over en heeft aangifte opgenomen van diefstal. De aangever verklaarde dat er nog meer mensen bij de diefstal betrokken waren, maar dat deze zich uit de voeten hadden gemaakt. De 18-jarige is in verzekering gesteld voor diefstal in vereniging. De vrouw staat als veelpleger te boek. De gestolen goederen werden geretourneerd aan de winkelier.

Auteur: Inge Rijgersberg

Laatst gewijzigd 09-12-2010 11:41 | © Regio Midden en West Brabant |