Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

Virtuele ballonnenrace wordt real life voortgezet

Den Haag, 11 november 2010 - Vanaf vandaag kan iedereen meedoen aan de allereerste online ballonnenrace op het vriendennetwerk Hyves. De race is een initiatief van telecomprovider Ben, ter introductie van het nieuwe prepaid product: Ben vrij. Alle deelnemers kunnen online een ballon vrij laten en daarna vrienden oproepen om deze te vinden. En als klap op de vuurpij, zal Ben naast deze unieke online actie 2500 ballonnen ook echt vrijlaten.

Op www.hyves.nl/actie/benvrij kan je een ballon vrij laten op Hyves en je vrienden oproepen om deze te vinden. Samen maak je dan kans op een Ben vrij prepaidpakket inclusief ¤5 beltegoed en 1 maand mobiel internet. Het is voor het eerst dat een online actie, via een vriendennetwerk, gecombineerd is met een wezenlijke ballonnenrace. Op 9 december zal Ben voor 2500 deelnemers ook een echte (fysieke) ballon vrijlaten, op een geheime locatie in Nederland. Hiervoor hoef je als deelnemer zelf de deur dus niet uit.

Zoals bij elke echte ballonnenrace, zijn de ballonnen voorzien van een kaartje met persoonsgegevens. De eigenaar van de teruggevonden ballon die de grootste afstand heeft afgelegd wint de race en krijgt bericht van Ben. Zowel degene die de ballon heeft vrijgelaten als de vinder van de winnende ballon ervaren als beloning het ultieme gevoel van vrijheid tijdens een luchtballonvaart.

Ben vrij prepaid
Met Ben vrij prepaid heb je zelf volledig de controle over je uitgaven, omdat je geen abonnementskosten betaalt. Iedere keer als je hebt opgewaardeerd betaal je automatisch 30 dagen lang 9 cent per minuut of sms. Na 30 dagen wordt dit 18 cent, totdat je weer opwaardeert. Dan verandert het weer automatisch in 9 cent per minuut/sms.


- einde persbericht -

Over Ben
Ben is een aanbieder van sim only abonnementen en prepaid. Ben is een merk van T-Mobile Netherlands B.V. en maakt gebruik van het mobiele netwerk van T-Mobile. Bij Ben zit je niet vast aan een 1- of 2-jarig abonnement. Maar blijf je zolang jij dat wilt. Meer informatie is te vinden op www.ben.nl . Ben vindt het belangrijk om bij te dragen aan een beter milieu en een gezonde toekomst voor de volgende generatie. Daarom is Ben partner van het GSM Retourplan en vraagt je je oude mobiel in te leveren. Het GSM Retourplan zorgt er voor, dat je oude toestel op verantwoorde wijze gerecycled kan worden of een tweede leven krijgt.

Noot voor de redactie (