Ingezonden persbericht


Vier professionals stappen over - continuïteit voor klanten gegarandeerd

Van Dataman naar Quanza

Vier medewerkers van Dataman, dat in een faillissement terecht kwam, hebben de overstap naar Quanza Engineering gemaakt. Voor Quanza een welkome versterking van het team - voor klanten een soepele overgang met behoud van continuïteit.

Peter Landmeter, Danny Nietveld, Werner Klarenbeek, Joris van den Brink zijn de nieuwste aanwinsten van Quanza. Peter en Danny versterken de klantkant en Werner en Joris de technische kant van deze leverancier van hoogwaardige netwerkinfrastructuren.

Peter Landmeter (41) heeft ruim twee jaar bij Dataman gewerkt, daarvoor tien jaar bij Sun Microsystems en voordien bij Kender Thijssen. Bij Quanza is Peter account manager met de financiële sector in zijn portefeuille. Uitgangspunt is dat account managers hun klanten het volledige pakket bieden, en dat past uitstekend bij de brede ervaring van Peter. Het meest opvallend aan Quanza vindt Peter: "Quanza heeft zijn oorsprong in de techniek en beschikt over heel veel kennis en ervaring. Het is een bedrijf dat langdurige relaties aangaat op basis van die kennis en expertise."

Danny Nietveld (38) werkte ruim zes jaar bij Dataman, daarvoor bij Datelcom en voordien bij Miele. Danny is een allround account manager met het hele Quanza pakket in zijn portefeuille. Bovendien biedt hij voormalige Dataman klanten continuïteit: "Quanza vult het gat op dat Dataman achterlaat en verzorgt een soepele overgang met behoud van alle diensten en producten. Daarnaast is Quanza een solution provider, een kenniscentrum van engineers dat zijn klanten een 24/7 service- en monitoring-dienst kan aanbieden bij de total solution die de klant van Quanza koopt."

Werner Klarenbeek (36) is als stagiair bij Dataman begonnen en heeft maar liefst dertien jaar bij Dataman gewerkt. Bij Quanza is Werner Technical Support Engineer en lost hij problemen op bij klanten zodra die zich voordoen. Werner is een echte Sun expert en werkt niet alleen voor oude Dataman klanten, maar ook voor klanten die al bij Quanza zaten. Hij voelt zich helemaal thuis bij Quanza: "Het is een hecht team waar mensen naadloos met elkaar samenwerken. We hebben het ook nog eens heel gezellig met elkaar."

Joris van den Brink (38) werkte sinds 2008 bij Dataman en daarvoor bijna tien jaar bij Sun Microsystems. Behalve Sun expert, is Joris expert in Unix, het verwante Solaris en in storage in het algemeen. Bij Quanza is Joris Technical Specialist en speelt hij onder meer een rol in het pre-sales traject, waar de beste oplossing voor de klant wordt gevonden. Daarnaast is Joris actief bij implementaties en migratietrajecten. Ook kan hij met zijn specifieke expertise het support team versterken. Joris over Quanza: "Quanza heeft ook de Sun Oracle platinum status,voor mij net zo belangrijk als voor klanten. De bedrijfsleiding is bovendien heel betrokken en dat maakt van Quanza een bedrijf met een ziel. Echt een leuk bedrijf om bij te werken."




Ingezonden persbericht