FloraHolland


FloraHolland Naaldwijk: 'n Inspirerend 2011!

NAALDWIJK (10 december 2010) - De gevel van FloraHolland Naaldwijk wordt weer gesierd door de traditionele wens voor het nieuwe jaar. Verleden jaar was het door het aanhoudende vrieskou niet mogelijk de letters te plakken. Dit jaar trotseerden de mannen van Reklameatelier Hopman weer grote hoogte om 'n Inspirerend 2011 op de gevel te zetten.

Inspirerende boodschap
Medio 2008 heeft de gemeente Westland samen met het Westlandse bedrijfsleven het project Imago Westland opgestart. Het initiatief is tot stand gekomen om de positie van Westland als duurzaam, innovatief en dynamisch glastuinbouwgebied te versterken en uit te bouwen. Door het bedrijfsleven is een breed gedragen behoefte uitgesproken aan een duidelijke, inspirerende Westland-boodschap én aan afstemming en bundeling van de diverse uitingen. Voor de centrale regie en coördinatie is in 2009 de Stichting
Imago Westland opgericht. Het stichtingsbestuur bestaat uit: Theo Duijvestijn, wethouder Economische Zaken van Gemeente Westland, Fred van Heyningen, directievoorzitter Rabobank Westland en Meiny Prins, algemeen directeur van Priva. Zij zetten zich in om op zoveel mogelijk gelegenheden het project te promoten, want een breed draagvlak is onmisbaar om nu en in de toekomst Westland op de kaart te zetten. FloraHolland blijft de campagne van ganser harte ondersteunen en wenst alle relaties 'n Inspirerend 2011!