Gemeente Lelystad

Geef uw mening over de Flevolandse kust

Maandag 6 december 2010

Hoe beleeft u de Flevolandse kust en welke waarde hecht u aan de kust van Flevoland? Geef uw mening maandag 13 december tijdens een discussiedag over ruimtelijke kwaliteit en de identiteit van de Flevolandse kust. Iedereen is van harte uitgenodigd.

Identiteit van kust

Stichting Verantwoord Beheer IJsselmeer (VBIJ) en provincie Flevoland willen voor de kuststroken ruimtelijke adviezen ontwikkelen. Burgers en belanghebbenden worden daarbij betrokken bij de planvorming rond Markeermeer en IJsselmeer. Met de ideeën van de aanwezigen kan gekomen worden tot het vaststellen van de identiteit(en) van de Flevolandse kust. Ook gaat de discussie dieper in op het aspect ruimtelijke kwaliteit en de grenzen daarvan.

Gaat u mee op ontdekkingsreis?

Geef u op voor 8 december a.s. bij Sanne Odijk. E-mail: s.odijk@landschapnoordholland.nl Telefoon: algemeen 088-00664497 / 06-20700049

Programma


* Bijeenkomst: Beleving Flevokust

* Datum: 13 december 2010

* Locatie: Provincie Flevoland

Dagprogramma:


* 9.30 uur: Ontvangst en nadere uitleg over de dag, door Geert de Fries, Infram.

* 10.00 uur: Bustour langs de Flevolandse dijk. Gedurende de tour zal de bus op diverse plaatsen stoppen. Dan kunt u de meegekregen opdrachten uitwerken.

* 12.30 uur: Lunch op het provinciehuis.

* 13.15 uur: Workshop, waarbij u in groepen wordt ingedeeld. U deelt uw beleving met de groep en gaat op zoek naar een gezamenlijke identiteit van de Flevolandse kust. Tot slot starten we plenair een discussie over de ruimtelijke kwaliteiten in het gebied.
* 16.00 uur: Afsluiting.

N.B: Indien u beschikt over een digitale camera, dan verzoeken wij u vriendelijk deze mee te nemen! U kunt uw camera gebruiken bij de opdrachten tijdens de bustour. Uw camera is alleen voor privé gebruik bestemd.
Ja