Gemeente Den Haag

Actie `Vuurwerk en kerstbomen opgeruimd? St(r)aat netjes!'

Gepubliceerd: 13 december 2010 Laatste wijziging: 13 december 2010

De feestdagen in december zorgen voor veel gezelligheid. Helaas blijft er na afloop van de feestdagen altijd veel vuil op straat achter. Daarom organiseert de gemeente ook dit jaar weer de actie `Vuurwerk en kerstbomen opgeruimd? St(r)aat netjes!'.

Het idee is eenvoudig: jongeren tussen de 8 en 14 jaar ruimen kerstbomen en vuurwerkresten op en krijgen daarvoor een beloning. Diverse sponsors hebben weer veel aantrekkelijke beloningen en hoofdprijzen beschikbaar gesteld. De actie is deze keer op 29 en 30 december 2010 én van 2 tot en met 7 januari 2011.

Doe mee en spaar voor te gekke beloningen

Iedereen die bij één van de 18 inleverpunten in de stad een kerstboom of volle zak met vuurwerkresten inlevert, krijgt een spaarcode. Die kan op www.crownies.nl ingewisseld worden voor punten. Deze punten kun je inwisselen voor beloningen zoals snowboarden, zwemmen, kaarten voor het theater, surfles, kaarten voor een thuiswedstrijd van ADO Den Haag, manicure met nagels lakken, een workshop musical maken en nog veel meer.

Hoe werkt het?

Uitleg over hoe de actie werkt

Coole hoofdprijzen

Tussen de codekaartjes zitten 10 gouden codes verstopt. Wie zo'n code invoert op www.crownies.nl, ziet direct dat hij een hoofdprijs heeft gewonnen maar weet nog niet welke. Dit wordt bekendgemaakt tijdens de prijsuitreiking op 19 januari 2011. De 10 prijswinnaars worden met hun familie of vrienden uitgenodigd voor de prijsuitreiking die plaatsvindt bij ADO Den Haag. Wethouder Sander Dekker reikt dan de prijzen uit.

De hoofdprijzen zijn:

* Playstation 3

* 2 keer een Nintendo DSi

* Gesigneerd ADO voetbaltenue en voetbal (deze prijs is mogelijk gemaakt door A.J. Sports)

* Viparrangement bij De Uithof

* Kaarten voor het hele gezin voor een thuiswedstrijd van ADO Den Haag

* Kaarten voor familiepark Drievliet voor het hele gezin
* 2 keer een manicure arrangement voor 2 personen bij Beleef Beauty
* Cadeaubon van Bart Smit ter waarde van EUR 20

Meer informatie

Informatiefolders over `Vuurwerk en kerstbomen opgeruimd? St(r)aat Netjes' zijn af te halen bij onder andere stadsdeelkantoren, stadsboerderijen, wijk- en bewonersverenigingen, vuurwerkverkooppunten en bibliotheken. Ook is alle informatie over deze actie te vinden op www.crownies.nl.

Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door:
Logo's van de sponsors