Amsterdam RAI

Miljonair Fair komende vijf jaar in Amsterdam RAI

13-12-2010 Ook de komende vijf edities van de Miljonair Fair zullen in Amsterdam RAI plaatsvinden. De verlenging van het contract tussen beide partijen is deels gebaseerd op de uitstekende samenwerking, maar ook op het feit dat de Miljonair Fair bij de stad Amsterdam hoort en daardoor ook bij Amsterdam RAI.

Pagina-inhoud
Yves Gijrath, CEO Gijrath Media Groep Events B.V. en initiatiefnemer Miljonair Fair: "Amsterdam is dé stad, waar een exclusief society evenement als de Miljonair Fair kan plaatsvinden en de RAI is de locatie, die staat voor onze hoofdstad. Daarnaast heeft de samenwerking met Amsterdam RAI in de afgelopen edities laten zien hoe ons unieke, bijna on-hollands, evenement professioneel kan worden uitgerold door de faciliteiten, die de RAI ons biedt."

"Wij zijn vereerd dat een hoogwaardig publieksevenement als de Miljonair Fair ook de komende edities in de RAI gaan plaatsvinden. De internationale uitstraling van het evenement past bij onze bedrijfsvisie. GMG Millionaire B.V. pakt de organisatie zeer professioneel aan. Bovendien verrast zij ons ieder jaar weer met internationale beroemdheden die de opening van de Miljonair Fair verzorgen, zoals dit jaar Brooke Shields", aldus Maurits van der Sluis, Commercieel Directeur van Amsterdam RAI Convention Centre.

De Miljonair Fair vindt dit jaar voor de negende keer plaats in Amsterdam. Na een succesvolle lancering in 2002 in de Passengers Terminal Amsterdam koos GMG Millionaire B.V. vanwege overweldigende belangstelling én de eigen ambities in 2003 voor Amsterdam RAI. In ieder geval tot 2014 blijft Amsterdam RAI het trotse onderkomen van de Miljonair Fair.

I amsterdam

_ _