Ingezonden persbericht


Mahindra Satyam wereldwijd partner van Stratus Technologies

Rijswijk, 13 december 2010 - IT-dienstverlener Mahindra Satyam gaat een wereldwijd partnerschap aan met Stratus Technologies. Dit bedrijf is wereldwijd toonaangevend in Uptime Assurance-producten en -diensten. Vanuit Maynard in de Verenigde Staten leveren beide bedrijven gezamenlijk wereldwijd consultancy, diensten en producten aan klanten.

"We zijn zeer verheugd te kunnen samenwerken met een wereldwijd vooraanstaand ICT-bedrijf als Mahindra Satyam", zegt Roy Sanford, Chief Marketing Officer van Stratus Technologies. "Het brede en veelomvattende assortiment van bedrijfsapplicaties en beheeroplossingen is zeer waardevol voor onze klanten en prospects."

Mahindra Satyam en Stratus Technologies werken gezamenlijk aan het versnellen van de acceptatietijd van nieuwe Uptime Assurance-technologieën bij wereldwijde klanten. Dit zorgt ervoor dat bedrijfsprocessen doorgang vinden zonder onderbrekingen. Het partnerschap stelt beide bedrijven in staat nieuwe groeimogelijkheden te ontwikkelen op het gebied van ERP-modernisering in productie, logistiek, financiële diensten en alle geledingen van de publieke sector. Mahindra Satyam integreert de Uptime Assurance-producten en -diensten van Stratus in zijn brede portfolio van ICT-diensten.

"Met het portfolio van Stratus voegen we waarde toe aan onze bestaande dienstverlening", zegt Sandy David, Regional Manager bij Mahindra Satyam voor Nederland, België en Luxemburg. "Deze diensten passen dan ook perfect bij onze strategie voor de Benelux, die gericht is op het ondersteunen van klanten bij ontwerp, ontwikkeling en beheer van hun website."

"Niet alleen zijn we een vooraanstaande end-to-end leverancier van diensten en enterprise-applicaties, maar we richten ons ook op waardecreatie voor de klant. Dit partnerschap is een goed voorbeeld van ons doel om een ecosysteem van partnerschappen te bouwen. Zo zorgen we ervoor dat we superieure waarde kunnen creëren en leveren aan onze klanten en prospects", zegt CS Nair, vicepresident en Global Alliance Manager van Mahindra Satyam.

Stratus is een toonaangevende leverancier van Uptime Assurance. Het bedrijf combineert altijd toegankelijke hard- en software met proactief toegankelijkheidsbeheer, voornamelijk in applicaties waar downtime direct resulteert in zakelijke verliezen. Mahindra Satyam en Stratus bundelen hun diensten in een compleet aanbod voor klanten die zakelijk voordeel willen behalen. De twee bedrijven lanceren een aantal programma's voor wereldwijde prospects en klanten.

Over Stratus Technologies

Stratus levert de beste uptime voor applicaties waarvan klanten het meest afhankelijk zijn voor hun zakelijk succes. Stratus helpt met zijn betrouwbare service, software en diensten bij het beschermen van de resultaten en reputatie van bedrijven, stichtingen en overheden over de gehele wereld. Meer informatie over zorgeloze ICT is te vinden op www.stratus.com.

Over Mahindra Satyam

Mahindra Satyam (NYSE: SAY) is een toonaangevende en wereldwijde IT-dienstenleverancier. Het bedrijf combineert uitgebreide marktkennis en functionele expertise met hoogwaardige technologie. Mahindra Satyam helpt klanten zo hun bedrijfsprocessen te transformeren en hun prestaties te verbeteren.

De professionals van Mahindra Satyam zijn sterk in bedrijfsoplossingen, supply chain management, CRM, business intelligence, kwaliteitsbeheer, engineering en product life cycle management, en infrastructuurdiensten.

Mahindra Satyam is onderdeel van de Mahindra Group, een industrieconglomeraat met een omzet van $ 6,3 miljard. Het bedrijf is actief in financiële dienstverlening, de automotive sector, de handel, de retail en logistiek, de informatietechnologie en de infrastructuurontwikkeling.

Mahindra Satyam is wereldwijd actief en werkt voor tal van klanten, waaronder verschillende Fortune® 500-organisaties. Het bedrijf heeft development- en delivery-centra in de Verenigde Staten, Canada, Brazilië, het Verenigd Koninkrijk, Hongarije, Egypte, de Verenigde Arabische Emiraten, India, China, Maleisië, Singapore en Australië. Meer informatie is beschikbaar op www.mahindrasatyam.net. Volg Mahindra Satyam op Twitter: http://twitter.com/mahindra_satyam.