NCRV

Man bijt hond: Delfshaven krijgt gouden Kakkerlak trofee

Ingezonden door NCRV op 16 december, 2010 - 10:32 Uitzenddatum:
vrijdag, 17 december, 2010 - 18:50
Zender:
Nederland 2

Deze week is in Rotterdam de Gouden Kakkerlak Trofee uitgereikt: de prijs voor de smerigste deelgemeente van de Maasstad. Delfshaven blijkt het meest vies te zijn en heeft de prijs gewonnen. De gemeente wil dat het roer omgaat en wil dat de Rotterdammer zich meer verantwoordelijk gaat voelen en meer eigen initiatief gaat tonen om de stad leefbaar te houden. Iemand die dat al jaren doet is Frank Domselaar. Hij ziet z'n straatje in de Tarwewijk als het verlengstuk van z'n woonkamer. Hij wil andere Rotterdammers graag op het goede pad helpen.

NCRV's Man bijt hond is aanwezig op de Miljonairsfair.In kringloopwinkel Wawollie stijgt de spanning rond asielzoeker Rowa. Komt hij nog terug? Vandaag de laatste aflevering van deze serie.

The bold and the beautiful verdwijnt na jaren van de Nederlandse buis. De fans zijn ten einde raad. Leny Boerhoop en haar moeder zijn ook diep geschokt. Zij willen echter nog één poging doen om het onheil te voorkomen. Vandaag willen ze een petitie aanbieden bij SBS.

Hond aan tafel schuift aan bij een Soedanees echtpaar dat gevlucht is naar Nederland.

Programma:
Man bijt hond
Website:
http://www.manbijthond.nl
Meer informatie:

NCRV Communicatie, Floor Hufner, pers@ncrv.nl, tel. 035 - 671 9399
* ""