Nieuwe webwinkel gespecialiseerd in milieuvriendelijke, nieuwe auto's

17/12/2010 12:16

NAK internet

Een groene auto koop je bij greencardirect.nl.

Duiven - De Nederlandse overheid stimuleert de aanschaf van milieuvriendelijke auto's. Greencardirect.nl speelt daar op in door in zijn webwinkel alleen maar nieuwe auto's met een groen milieulabel aan te bieden.

Groen is in. Niet qua kleur, maar als het gaat om het milieu. Steeds vaker kopen consumenten milieuvriendelijke of groene producten. Om verschillende redenen: voor een betere leefomgeving en omdat het vaak financieel voordeel oplevert. Als het om auto's gaat: een lagere bijtelling, vrijstelling van het betalen van houderschapsbelasting en natuurlijk een laag verbruik, hebben de populariteit van groene vierwielers een enorme duw gegeven. Greencardirect.nl heeft om die reden de eerste Nederlandse webwinkel met alleen maar milieuvriendelijke, nieuwe auto's geopend. Het aanbod is groot; vrijwel alle merken en modellen zijn er te vinden. Althans, zolang het model een groen milieulabel heeft.

Milieuvriendelijke en betaalbaar

De aanpak van Greencardirect.nl, een initiatief van Nieuweautokopen.nl, is uniek in Nederland en komt prima van pas als een lage CO2-uitstoot, gunstig verbruik en of lage fiscale bijtelling een belangrijke rol spelen bij het kopen van een nieuwe auto. Via de site kunnen auto's worden aangeschaft met een groen A-, B-, of C-label, oftewel milieuvriendelijke en zuinige auto's met een maximale CO2-uitstoot van 125 gram per kilometer. Greencardirect.nl bewijst dat milieuvriendelijk, zuinig en betaalbaar prima samengaan.

Altijd een groen label

De site werkt eenvoudig. Er kan op label of grammen CO2 per kilometer worden gezocht. Welke zoekcriteria ook worden ingegeven: de aangeboden auto's hebben allemaal minimaal een groen C-label en stoten niet meer uit dan 125 gr CO2 per kilometer. Het aanbod dat vervolgens wordt getoond, komt tot stand door alle modellen van alle merken te vergelijken.

Inruilen kan

Hoewel Greencardirect.nl een webwinkel is, kan een (niet groene) auto worden ingeruild en zijn alle officiële garantiebepalingen van kracht. Een offerte aanvragen om de kracht van Greencardirect.nl te testen is natuurlijk geheel vrijblijvend en kosteloos. Een auto kopen bij Greencardirect.nl is dan ook geen sprong in het diepe. Er zijn tal van zekerheden. De auto's zijn gegarandeerd nieuw en niet eerder geregistreerd geweest, de nieuwe auto hoeft pas betaald te worden bij aflevering en de site is vanzelfsprekend aangesloten bij de thuiswinkelorganisatie en bij de branchevereniging van autobedrijven, de BOVAG. Wie bij Greencardirect.nl koopt, koopt efficiënt, milieuvriendelijk en betrouwbaar.

Fotobijschrift:

Een zuinige auto met lage uitstoot koop je via Greencardirect.nl.





http://www.Greencardirect.nl