Politie Gelderland-Zuid

Winkeldief betrapt met veel tandpasta

Nijmegen, 17-12-2010 o Donderdagmiddag rond 16.15 uur kwam een melding van een winkeldief in een supermarkt in de wijk Meijhorst in Nijmegen. Politieagenten gingen er naartoe en troffen een man met een mes in zijn hand. De verdachte werd aangehouden en geboeid naar het politiebureau overgebracht.

Een beveiligingsmedewerker van de supermarkt had gezien dat de man tandpasta uit een rek pakte maar vervolgens niet had afgerekend. Bij controle na de kassa bleek de man een grote hoeveelheid tandpasta in zijn tas te hebben en werd de politie gewaarschuwd.

De agenten hebben de verdachte gefouilleerd en voor verhoor ingesloten op het politiebureau. Diverse goederen zijn voor het onderzoek in beslag genomen, daaronder ruim 30 tubes tandpasta, een mes en inbrekerswerktuig. De man is inmiddels in verzekering gesteld. Er is namens de winkel een aangifte opgenomen en meerdere getuigenverklaringen.

De verdachte bleek een 42-jarige man uit Rusland zonder vaste woon- of verblijfplaats. Hij is als ongewenst vreemdeling bekend bij de Vreemdelingenrecherche, die deze zaak dan ook verder oppakt. (08)

Laatst gewijzigd 17-12-2010 14:28 | © Regio Gelderland-Zuid |