150-jarig Salland verzekeringen in Gulden Boek Deventer

17/12/2010 16:04

Salland verzekeringen

Salland verzekeri ngen vierde 15 maart 2010 haar 150-jarig bestaan. Donderdag 16 december 2010 werd Salland, na een besluit van de gemeenteraad, bijgeschreven in het Gulden Boek van de stad Deventer. Ook ontving algemeen directeur Jorrit de Jong uit handen van burgemeester Andries Heidema de bijbehorende zilveren erepenning van de stad.

Gulden Boek

Het Gulden Boek van de stad Deventer bestaat sinds 1945. In het boek worden bedrijven of personen opgenomen die een bijzondere bijdrage aan de stad hebben geleverd. Salland, ooit opgericht als Ziekenfonds voor den arbeidenden stand, heeft als coöperatie, in de afgelopen 150 jaar een duurzame bijdrage geleverd aan het financieren van zorg voor de bewoners in en om Deventer en aan het bieden van een constante werkgelegenheid. De bijschrijving in het Gulden Boek is een eervol moment in de historie van Salland verzekeringen en de stad Deventer. De burgemeester roemde de aanwezigheid van de zorgverzekeraar in de regio.

150 jaar actief voor goede zorg in de regio

Salland verzekeringen geeft met kwaliteitsprojecten al 150 jaar lang belangrijke impulsen aan de kwaliteit en toegankelijkheid van de gezondheidszorg in de regio. Anno 2010 kunnen verzekerden nog steeds rekenen op een zorgverzekeraar die zich hier actief voor inzet. In 2011 gaat Salland verzekeringen nog een stap verder, met de introductie van het Salland Fit!-programma. Een programma met activiteiten in de regio, die het krijgen en houden van een gezonde levensstijl leuk en makkelijk maakt.