Ingezonden persbericht


---- PERSBERICHT ----

Exact certificeert planningsoftware van Qics

Katwijk, 17 december 2010 - QicsPlanner, het door Qics ontwikkelde product voor het plannen en volgen van medewerkers en projecten, is door Exact gecertificeerd. QicsPlanner wisselt gegevens uit met het product Synergy van Exact, waardoor de afspraken uit de agenda van Synergy beschikbaar zijn in QicsPlanner en QicsPlanner de agenda's in Synergy en MS Outlook bijwerkt.

Met de certificering voldoet de oplossing aan de hoge kwaliteitseisen die Exact stelt aan oplossingen die als Add On op Synergy worden ontwikkeld.

Mark Velthuijsen, binnen Qics verantwoordelijk voor QicsPlanner, is erg tevreden met de certificering. "QicsPlanner zien wij als een belangrijke aanvulling op de standaardfunctionaliteit van Synergy. Deze certificering geeft onze partners, klanten en prospects de zekerheid dat de integratie tussen QicsPlanner en Synergy perfect en stabiel werkt, ook op toekomstige versies van Synergy."

Met QicsPlanner is het mogelijk om een project in fases en taken uit te splitsen en snel de juiste medewerkers op (meerdere) projecten te plannen. Daarnaast geeft QicsPlanner zicht op de bezettingsgraad van de medewerkers en volgt het de voortgang van projecten door gebudgetteerde en gerealiseerde uren te vergelijken.

Over Qics
Qics (http://www.qics.nl) levert software - voor het plannen, registreren, factureren, journaliseren en analyseren van uren - aan professionele dienstverleners zoals accountantskantoren, ICT bedrijven en adviesbureaus.

---- EINDE PERSBERICHT ----