Ingezonden persbericht


PERSBERICHT - bestemd voor onmiddellijke vrijgave

Haaksbergen, 10 december 2010

Gratis Het Nieuwe Werken workshops bij ICT Spirit

De Haaksbergse automatiseerder ICT Spirit is met haar Microsoft Competence Center al een opvallende speler in de markt. Als Het Nieuwe Werken specialist gaat zij nu een stap verder. Op 17 december, 7 en 25 januari organiseert zij gratis Het Nieuwe Werken workshops. In het kader van 'zelf ervaren is geloven' kunnen bedrijven eindelijk kennismaken met alle voordelen van de nieuwste technologie die Het Nieuwe Werken mogelijk maakt.

Zelf aan de knoppen
Er zijn veel ICT bedrijven die hun klanten van alles over Het Nieuwe Werken vertellen. Slechts weinigen laten de klant zelf aan de knoppen. Dat is alleen mogelijk bij een van de elf landelijke Microsoft Experience Centers. In Oost Nederland gaan bedrijven en overheden daarvoor naar het Competence Center van ICT Spirit in Haaksbergen. Tom Altena, directeur van ICT Spirit: 'Natuurlijk hebben wij een verhaal. Wij geloven echter sterk dat het zelf doen mensen een beter besef van de mogelijkheden geeft.' Precies om die reden kunnen geïnteresseerden bij ICT Spirit zelf aan de slag. Met e-mail en agenda, het delen van documenten en informatie, videovergaderen, zakelijke chat en nog veel meer.

Meer dan technologie
De online services van Microsoft maken het mogelijk dat medewerkers altijd en overal kunnen werken. Wanneer en waar het hen het beste uitkomt. Op die manier realiseren werknemers zelf een betere balans tussen werk en privé. Naast de techniek spelen cultuur en werkplekinrichting een belangrijke rol. Tom Altena: 'Op alle vlakken van Het Nieuwe Werken helpen wij klanten verder. ICT Spirit heeft een intensieve samenwerking met diverse professionele partners voor de expertisegebieden die buiten ICT liggen.'

100% gratis
Geïnteresseerden kunnen 100% gratis deelnemen aan deze workshops. Volgens Tom Altena is het belangrijk om de drempel laag te houden: 'Veel organisaties hebben angst voor het onbekende. Wij maken graag het onbekende bemind. Dan past het niet om zelfs ook maar de kostprijs door te belasten.' Iedereen die zelf wil ervaren wat Het Nieuwe Werken voor zijn of haar organisatie aan voordelen kan brengen is van harte welkom op 17 december, 7 of 25 januari. Inschrijven kan via de website www.ictspirit.nl.

Over ICT Spirit
ICT Spirit is zowel architect, leverancier als dienstverlener op het gebied van ICT Infrastructuren, Cloud Services, Consultancy en IP telefonie. Beschikbaarheid en continuïteit van bedrijfsprocessen staan daarbij voorop. Bij ICT Spirit werken kennisgedreven en enthousiaste professionals.

Noot voor de redactie,