NCRV

Schepper & Co in het land: De drijvende kracht achter oecumenisch gospelkoor The New City Voices

Ingezonden door NCRV op 9 december, 2010 - 11:38 Uitzenddatum:
vrijdag, 17 december, 2010 - 17:05
Zender:
Nederland 2

Vrijdag in het NCRV-programma Schepper & Co in het land een reportage over Merville Vrede, drijvende kracht achter het oecumenische gospelkoor The New City Voices uit Amsterdam. Het koor is druk aan het repeteren voor het kerstconcert. Vrede beschouwt de vrouwen van The New City Voices als haar tweede familie. Haar eigen familie woont in Suriname en die mist ze erg.

Gert van de Meeberg, de commentator van Schepper & Co in het land, bezoekt de Miljonair Fair, de beurs voor de verwende levensgenieter met een luxueuze lifestyle. In hoeverre gaat dat samen met geloof en sober calvinisme?

In de relisoap valt het doek definitief voor de Exoduskerk in Den Haag. Berdien van Boven bezoekt samen met haar moeder de allerlaatste dienst.

Het dilemma van de week: `Mijn moeder is een half jaar geleden overleden, iets waar ik het nog erg moeilijk mee heb. Sinds kort heeft mijn vader een nieuwe vriendin die hij graag aan ons wil voorstellen tijdens de Kerstdagen. Ik zie dit nog helemaal niet zitten. Kan ik hem weigeren?'
Programma:
Schepper & Co in het land
Website:
Schepper & Co in het land
Meer informatie:

NCRV Communicatie Bastienne Engel, telefoon: 035 - 671 9273 of pers@ncrv.nl.

* ""