Ingezonden persbericht


-- Persbericht --

Groningen, 17 december 2010

Nieuwe innovatie vervangt mascara

Ideaal cadeau voor de feestdagen

Uit Amerika komt een nieuwe innovatie van dr. Obagi overwaaien welke de mascara overbodig maakt. Normaal vallen wimpers na ongeveer honderd dagen uit. De ELASTILash Eyelash Solution zorgt ervoor dat wimpers minder snel uitvallen en sneller aangroeien. Hierdoor krijgen de gebruikers vollere en langere wimpers. Het serum is zonder doktersrecept en op tijd voor de feestdagen te verkrijgen bij medisch cosmetische kliniek DermaClinic in Groningen.

Hit in Amerika
In Amerika is Dr. Zein Obagi marktleider in medisch cosmetische producten. Met meerdere deskundigen is hij continu bezig met nieuwe kwalitatief hoogwaardige innovaties. Ook de ELASTILash slaat weer goed aan in Amerika. Per oog heeft een mens ongeveer 200 wimpers. Doordat de wimpers langer blijven zitten en sneller aangroeien krijgen de gebruikers van ELASTILash vollere en langere wimpers. Iets wat tot nu toe alleen door middel van mascara mogelijk was. "De ELASTILash Eyelash Solution is een serum dat, bij dagelijks gebruik, je mooie, vollere en langere wimpers geeft. Het resultaat is bewezen en zichtbaar binnen 6 weken", aldus Dr. Catharina Meijer van de in Groningen gevestigde medisch-cosmetische kliniek DermaClinic.

Eiwit voor haarzakjes

In het product ELASTILash zit het ingrediënt Myristoyl Pentapepitide-17. Een eiwit dat de haarzakjes in de wimperbogen stimuleert, waardoor de wimpers langer worden vastgehouden. Daarnaast stimuleert het de haarzakjes om sneller nieuwe wimpers aan te maken. De ELASTILash Eyelash Solution is gemakkelijk zelf te gebruiken. De vervanger van de mascara is de nieuwste innovatie binnen de ELASTIderm Collection.

Overige producten ELASTIderm Collection

Naast de ELASTILash bestaat de collectie nog uit een speciale verzorging voor het decolleté (ELASTIderm Décolletage Fx System) en de delicate huid rondom de ogen (ELASTIderm Eye Treatment). Ook de ELASTILash Eyelash Solution is uiterst zorgvuldig samengesteld en getest.

Advies verkoopprijs ELASTILash Eyelash Solution, ¤ 59,50 incl. BTW.

Over DermaClinic

DermaClinic is een medisch cosmetische kliniek, gericht op huidverjonging en huidverbetering. De vakbekwame specialisten verzorgen op veilige wijze diverse behandelingen ter verjonging van de huid. DermaClinic gebruikt alleen erkende medisch-cosmetische behandelmethoden die eerst uitvoerig getest zijn. Om klanten in meerdere delen van het land te kunnen behandelen, werkt DermaClinic samen met regionale partners.

Meer informatie: www.dermaclinic.nl


---