Jonge Avonturiers dichten gat in Haagse samenleving


Uit De Hand Festival

DEN HAAG, 20101210 -- Jonge avonturiers gaan op missie en dichten een gat in de Haagse samenleving. Wat nog ontbrak, komt er nu: een wereld met vrijheid, bizarrere en goede muziek op het festival UIT DE HAND. Dit festival rekent af met het aloude motto `doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg'. Hou op met koffie drinken, taaie koekjes eten met je familie en een saaie avond doorbrengen in de kroeg met een bierprijs die een beursnotering waard is.

Organisator Erik van Heijningen: "Het is alweer de tweede editie van ons festival UIT DE HAND aanstaande 17 december. We strijken dan neer op het Norfolkterrein in Scheveningen. Geen smoesjes alsjeblieft; de verjaardag van je tante wordt volgende jaar ook gevierd en Curaçao blijft wel drijven. Dus zorg ervoor dat je aanwezig bent, want naast muziek zullen er dingen zijn die - en laat die zin goed op je inwerken - nog nooit op een festival zijn vertoond."
De eerste editie van UIT DE HAND vond 5 en 6 Augustus 2010 plaats. Wat begon als een feestje in de tuin, liep UIT DE HAND tot een festival in Langweiligkeit Klub. Een bijeenkomst die het feest der feesten, de D-day van ervaringen, de oerknal van de evolutie en de Mona Lisa van creativiteit zou worden. "En dat is... niet gelukt, maar het was best vet. Met een schouderklopje hier en een kapot bierglas daar hebben de avonturiers besloten dit concept uit te bouwen om alsnog hun bestemming te bereiken,: een bijzondere nieuwe wereld, de wereld van UIT DE HAND."

Kort samengevat:

Een muziekfestival met bizarre aspecten en maffe spullen. De top van de jonge Haagse bands zal spelen, waaronder: So What, F, Soul Sister Dance Revolution en Bombay Show Pig. De avond wordt geopend door de bekende Haagse Straatmuzikant Chuck Deely.

Norfolk terrein Loods 3, Kranenburgweg 211
17 december 2010 van 20:30 tot 03:30
Tickets 10 euro zowel bij de voorverkoop van loungebar Trees als deurverkoop.
Pre-party op 3 december in loungebar Trees om 21:00 uur
www.uitdehand.nl





ingezonden persbericht