Vodafone overhandigt nieuwe GielMobiel 2011 aan Giel Beelen

22/12/2010 09:54

Vodafone Libertel NV

iPhone 4 volgt BlackBerry op

22 december 2010 - Vodafone overhandigt vandaag de nieuwe GielMobiel aan 3FM DJ Giel Beelen. In het Glazen Huis te Eindhoven is de iPhone 4 als nieuwe GielMobiel overhandigd en wordt de oude GielMobiel, BlackBerry Storm 2, geveild ten behoeve van het goede doel van de 3FM Serious Request actie. De GielMobiel is een vast onderdeel in de radio show van Giel Beelen. Dagelijks belt hij in zijn ochtendshow naar de mobiele telefoon, die doorgegeven wordt door bekende Nederlanders. Het verrassingseffect dat Giel niet weet welke BN'er aan de lijn hangt, blijft ook in 2011 een vast onderdeel van zijn show.

De GielMobiel voor 2011 wordt de iPhone 4. Vodafone levert er tevens Agloves bij, technisch ontwikkelde handschoenen die touch screen gebruik mogelijk maken tijdens koude winterdagen. Zo kunnen smartphone gebruikers in de winter mobiel blijven internetten en video's en foto's maken van de witte wereld, zonder koude vingers te krijgen. Deze Agloves worden van januari t/m maart 2011 cadeau gedaan bij aankoop van een Vodafone prepaid pakket vanaf EUR 100,--. Dat het koude winterweer voor afname van het dataverkeer op smartphones zorgde liet Vodafone al eerder weten. Het dataverbruik specifiek van smartphones daalde begin december bij de eerste vorstperiode met 36%. Met de Agloves is de mobiele internetter winterproof.

De GielMobiel die het afgelopen jaar gebruikt is, wordt deze week geveild voor het Rode Kruis en komt ten goede aan kinderen die hun ouders zijn verloren aan Aids. Het gaat om de GielMobiel 2010, de BlackBerry Storm 2. Bieden kan de hele week nog via de speciale veilingsite van eBay. Doneren voor de 3FM actie kan nog tot 3 januari 2011 via de actiesite. Of bied mee op de GielMobiel.

/ / / / / / / / / / / / /

Over Vodafone Libertel B.V.:

Vodafone Nederland is het tweede mobiele telecommunicatiebedrijf in Nederland op basis van omzet en winstgevendheid en heeft ruim 4,8 miljoen klanten per 30 september 2010. De hoofdkantoren zijn gevestigd in Maastricht en Amsterdam. Daarnaast zijn er kantoren in Son en Zaltbommel. Vodafone Nederland maakt deel uit van Vodafone Group, in omzet een van 's werelds grootste mobiele telecommunicatiebedrijven ter wereld, met circa 343 miljoen eigen en gedeelde klanten per 30 september 2010. Vodafone heeft momenteel deelnemingen in aandelenkapitalen in meer dan 30 landen verspreid over vijf continenten en meer dan 40 partnernetwerken wereldwijd. Voor meer informatie, ga naar www.vodafone.nl en www.vodafone.com





http://www.vodafone.nl