Politie Utrecht

Persberichten Binnensticht, 12.15 uur

Utrecht, 22-12-2010

Politie zoekt getuigen vernieling

ZEIST Dinsdagavond is omstreeks 23.50 uur aan de Savornin Lohmanlaan een invalidenwagen vernield. Deze stond daar geparkeerd en werd door voorbijgangers omgeduwd. Dit zou al de derde keer zijn dat dit is gebeurd.

Van de daders is geen signalement bekend. Vermoedelijk zijn zij weggelopen in de richting van de Johan van Oldebarneveltlaan.

De politie onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen. Heeft u informatie, belt u dan met de politie van het district Binnensticht via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Twee vrouwen aangehouden voor mishandeling

ZEIST Bij een winkel aan het Emmaplein zijn dinsdagmiddag een 20-jarige en een 24-jarige vrouw uit Wijk bij Duurstede aangehouden voor mishandeling van een andere vrouw.

Omstreeks 14.15 uur kreeg de politie de melding dat er een klant in de winkel zou zijn terwijl zij een winkelverbod had. Toen agenten ter plaatste kwamen wilde deze vrouw, vergezeld van nog een andere vrouw, enkele kledingstukken afrekenen. Op het moment dat er een confrontatie was tussen deze twee vrouwen en de medewerkster achter de kassa, werd zij door de twee vrouwen geslagen. Hierop werd het tweetal aangehouden en ingesloten voor verhoor.