Ingezonden persbericht


Persbericht

Panama presents:

Lois Lane invites Girls wanna have fun!

Woensdag 22 december

Na het waanzinnige uitverkochte concert van Loïs Lane in Panama eind 2009, wordt de traditie in 2010 wederom herhaald! Op woensdagavond 22 december geven de zussen Klemann een exclusief kerstconcert in hun geliefde Panama. Daarnaast kwam lois lane met het fantastische idee om dit jaar nog groter uit te pakken dan voorheen. In plaats van met z'n tweetjes op het podium te staan nodigen zij maar liefst 13 extra zangeressen uit ,tezamen bekend als Girls wanna have fun!

Wat in 1990 startte als een eenmalige gelegenheidsband, is inmiddels uitgegroeid tot een unieke band van niet mis te verstane meiden uit de Nederlandse pop- en rockscene: Girls Wanna Have Fun. Deze 'all girl' formatie doet haar naam alle eer aan: de fun is waar het om draait.Het resultaat is een energieke, aanstekelijke show met een steeds wisselend repertoire. Door alle afzonderlijke drukbezette agenda's is een optreden van GWHF eerder uitzondering dan regel.

Girls Wanna Have Fun bestaat uit:
Monique Klemann, Suzanne Klemann, Frédérique Spigt, Manuëla Kemp, Mieke 'Giga' Stemerdink, Lies Schilp, Robbie Schmitz, Inge Bonthond, Neel van der Elst en Janice Williams (vocals). Marianne Stel (toetsen), Dalâl Marouf (gitaar), Joyce Grimes (bas), Tessa Boomkamp (drums), Astrid Akse (gitaar en percussie).

Door de lovende reacties van het afgelopen optreden zijn de verwachting voor deze avond dan ook weer hooggespannen. Verwacht een zwoele muzikale avond, waarbij "genieten" het absolute sleutelwoord is. Hier een filmpje van vorig jaar.

Lois Lane:
Reeds op achttienjarige leeftijd richt Monique Klemann met haar vriend Tijn Touber de band Loïs Lane op. Geïnspireerd door haar idolen Aretha Franklin en The Supremes ontwikkelt zij een soulvol stemgeluid dat de stevige muziek van de band ideaal aanvult. In 1985, na het wegvallen van de achtergrondzangeres vraagt Monique haar zus Suzanne of zij de band voor een optreden van de Grote Prijs wil versterken en staan de zussen voor het eerst samen op de planken. Zo wordt de karakteristieke sound van de band geboren. Met grote hits als it's the first time werden zij internationale sterren!

Vooraf dineren? Reserveer dan nu het Girls menu voor slechts E35,- (2 gangendiner+ entreeticket concert). Reserveren kan via 020-3118686 of via info@panama.nl