Gemeente Zoetermeer

Bibberweer bij Speelmeer in de kerstvakantie

Of het in de kerstvakantie sneeuwt, hagelt of vriest: Speelmeer bezorgt kinderen van 4 tot en met 12 jaar op donderdag 23 december in ieder geval één dag 'Bibberweer' in Sportcentrum De Veur. Meedoen aan de witte winter speurtocht, skistok hangen, een wedstrijd sleerace, de survivalbaan bestormen of sneeuwballen gooien: het kan allemaal bij 'Bibberweer bij Speelmeer'. Wie het rustiger aan wil doen brengt een bezoek aan de 'IJsgrot van de Sneeuwkoningin' of gaat marshmallows roosteren boven een vuurtje. Opwarmen kan in het warme water van het zwembad.

Workshop
Ook creatieve kinderen kunnen zich uitleven. Bijvoorbeeld met de workshops koekjes bakken, een kerststukje en winterlichtje maken, kerstbal of kaars versieren. Voor wie van dansen houdt is er streetdance. Om het feest compleet te maken laat Clown Jovel zijn nieuwe Wintershow zien en dansschool Devotion geeft een demonstratie.

Kinderen van 4 tot en met 12 jaar zijn op 23 december van 10.00 tot 16.00 uur welkom in Sportcentrum De Veur aan Prismalaan 40. Deelname kost EUR 2,75, voor kinderen met een ZoetermeerPas is het gratis. Aanmelden is niet nodig. Aangeraden wordt om kostbaarheden, zoals mobiele telefoons, thuis te laten en de portemonnee af te geven bij de 'inbewaargeving'.

Zie ook

* www.speelmeer.nl