Portaal

Brederostraat-Noord: heipalen de grond in

Portaal start nog dit jaar met de bouw van 73 eengezinswoningen aan de Brederostraat-noord in het Willemskwartier. Weer of geen weer. Er is vertrouwen dat alle woningen van het project worden verkocht. De start bouw is goed voor het Willemskwartier als wijk en goed voor huurders die terug willen keren naar hun wijk.

Van de koopwoningen in het eerste deel van Brederostraat-noord, is onlangs 60 procent verkocht. Portaal heeft er vertrouwen in dat alle koopwoningen worden verkocht en startte daarom vanaf 20 december met de bouw van het project. Nog deze maand gaan de heipalen de grond in.

Terugkeerders
In totaal gaat het om 51 koop- en 22 huurwoningen. Het bouwplan ligt in het verlengde van Brederostraat-zuid, waar Portaal eind 2009 meer dan 50 eengezinswoningen opleverde. Alle huurwoningen zijn toegewezen aan zogenoemde terugkeerders, die tijdelijk uit het Willemskwartier moesten verhuizen vanwege de sloop van hun huis. Ook terugkeerders uit andere fasen van het totale project in het Willemskwartier vinden hier hun nieuwe huurwoning.

Verkoop
Portaal heeft nog meerdere eengezinswoningen te koop op deze centrale plek in het Willemskwartier. Zo zijn er nog woningen beschikbaar aan de Brederostaat-Noord en de Hofdijkstraat. Meer informatie vindt u op www.hetwillemskwartier.nl.

Portaal