Project Gemeente Westland



Kerstmeeting De Lier: Al 50 jaar goud met Kerst!

Publicatiedatum: 14-12-2010

Voor de 50ste keer organiseert het comite Interkerkelijke Kerstmeeting op tweede Kerstdag een bijzondere Kerstbijeenkomst voor jong en oud. Een inspirerende bijeenkomst met een gouden randje. Aan deze jubilieumbijeenkomst werken verschillende koren en een muziekvereniging mee.

Chr. Harmonievereniging Excelsior zorgt o.l.v. Gerbert Groot Landeweer voor de muzikale begeleiding. Kerstliederen worden gezongen door het Jubileumkoor o.l.v. Jan Zward en Kinderkoor De Keten o.l.v. Mieke Persoon en Sonja Soonius. Eveline Bruinen en Diana van Duinen verzorgen het kerstevangelie en de declamatie.

Burgemeester van de gemeente Westland, Sjaak van der Tak, voorzitter van het comité, houdt tijdens deze 50ste kerstmeeting een openingstoespraak. Ds. Henk Overdijk verzorgt de overdenking.

De kerstmeeting vindt op zondag 26 december plaats in een verwarmde hal van Van der Gaag Vastgoed op het voormalig veilingterrein van Westerlee. Deze hal biedt ruimte aan 2000 personen.

Om de onkosten van de Kerstmeeting te kunnen dekken, wordt er na afloop van de dienst bij de uitgang een collecte gehouden.

Jong en oud is van harte uitgenodigd om de Kerstmeeting bij te wonen. De meeting begint om 10.00 uur en de toegang is gratis.

Via de WOS is de meeting live te beluisteren.

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u terecht bij Jan van Ruijven, tel. 0174 540312