Ingezonden persbericht


Mood Elevator X-mas special ontvangt Luke Abbot en Margot

Om 2010 in stijl af te sluiten wordt er op 26 december flink uitgepakt tijdens de Mood Elevator X-mas special. Met Margot en Luke Abbot worden er twee Border Community artiesten in huis gehaald die op dit moment hotter dan hot zijn.

Ook heet gepeperd zijn de drie Mood Elevator frontmannen. Kerst vier je samen. Alleen als daarom zijn Darko Esser, Pitto en Brent Roozendaal blij om deze tweede kerstdag gezamenlijk ten strijde te trekken.

Met de nieuwe Italiaanse Border Community sensatie "Margot" doet Mood Elevator er nog een schepje bovenop. Na een weergaloze show in Doornroosje lijkt het de hoogste tijd om deze twee spetters naar Utrecht te halen. De nieuwe single "France 2" op Border Community is een regelrechte knalhit en wordt momenteel gedraaid door alle groten der aarde. Op het eigen label "Margot records" komen de komende tijd een aantal parels van releases. Bijkomend voordeel is dat de beste mannen als voormalig residents van Italie's bekendste technoclub Cocorico dus ook nog eens vreselijk goed kunnen draaien. Met een schat aan ervaring wordt het simpelweg een hele zieke show. Het zal dan ook niet lang duren voordat "Margot" bij het grote publiek bekend wordt. Mood Elevator geeft tot die tijd alvast een dikke intieme preview. Naast dit alles staan ook de drie Mood Musketiers op het programma om tezamen de juiste sfeer te kunnen plaatsen voor een ultieme dansavond. Natuurlijk staan in de foyer staan de biertafels weer klaar waar Da Renzo en zijn vrienden hebben bewezen dat ze het ultieme chill out gevoel tot kunst weten te verheffen. Onderbroekenlol en flauwe grappen zitten bij de prijs inbegrepen. Komt tot zien en vermenigvuldig U. Mood Elevator heeft er zin in. Ho, Ho, Ho!

Line up
Luke Abbott - live
Margot
Pitto
Brent Roozendaal
Darko Esser

foyer
kraak noch smaak
da_renzo & friends

info
26 December
23:00 - 06:00
Tivoli de Helling
Presale: 15 euro via www.tivoli.nl

----------

Artwork:
Digiflyer: http://www.versvermaak.nl/wp-content/uploads/2010/11/ME-2010-dec-web2-.jpg Digiflyer: http://www.versvermaak.nl/wp-content/uploads/2010/12/ME-2010-dec-web1-.jpg Poster: http://www.versvermaak.nl/wp-content/uploads/2010/12/ME-2010-dec-poster.pdf

Ook heet gepeperd zijn de drie Mood Elevator frontmannen. Kerst vier je samen. Alleen als daarom zijn Darko Esser, Pitto en Brent Roozendaal blij om deze tweede kerstdag gezamenlijk ten strijde te trekken.




Ingezonden persbericht