Ingezonden persbericht


Persbericht

T.A.V. DE REDACTIE

Christmas Country Western

26 & 27 december 2010

De Christmas Country Western van de Darling Market is al jaren het perfecte uitje voor de Country Western liefhebbers tijdens de feestdagen! Met in de programmering enkele toonaangevende country artiesten, twee dansvloeren voor zowel country als non-country, een leuke markt en wat extra elementen voor jong & oud belooft ook deze editie weer een groot succes te worden met een verwachting van meer dan 3.000 bezoekers.

De programmering is met veel enthousiasme ontvangen. Op zondag komt de Blazing Saddles band (België), Robbie Masters en Steelhorse op het podium om de dansvloer te vullen. Tussendoor wordt door diverse DJ's zowel country-muziek op het hoofdpodium en non-country muziek op het plaza-podium gedraaid. Dit is nog maar het begin van wat er op de maandag staat te wachten: Windfall en meervoudig DCMA-award winnaar Savannah brengen dan een bezoek aan de Darling Market. Savannah is verkozen tot band van het jaar, is in bezit van het album van het jaar en heeft de instrumentalist van het jaar. Dat belooft wat!

Voor de kinderen is er speciaal vermaak: naast toegang tot de Kids Playground is er de mogelijkheid om bij Jackie Fischer in haar indianentent zelf indianenfluitjes en tipi's te maken en kan men pijl en boog schieten bij Freespirit. De Countrymarkt heeft enkele leuke aanvullingen t.o.v. ten opzichte van andere edities en biedt iedereen weer een ideaal podium om leuke aankopen op Country gebied te doen.

De Darling Market ligt aan de Volmerlaan 12, 2288 GD Rijswijk (ZH) en is zowel met auto als openbaar vervoer uitstekend te bereiken. Met de auto: A4 richting Rijswijk/Den Haag-Zuid, afslag Plaspoelpolder (afrit 10). Er zijn 4000 gratis parkeerplaatsen in de directe omgeving.

Zondag 26 december 11.00 - 18.00 uur

Maandag 27 december 11.00 - 18.00 uur

Dagkaart E 7,50

Passe-partout E 12,50 (zondag en maandag)

Kinderen 4 - 12 jr. E 3,00 Inclusief toegang tot speelparadijs Darling Kids. Kinderen tot 3 jaar gratis.
Entree geeft tevens toegang tot de Grande Bazaar

Website van het evenement: www.countrydarlingmarket.nl