Ingezonden persbericht


Persbericht

Heeswijk-Dinther, 16 december 2010

KASTEEL HEESWIJK IS OPEN TUSSEN KERST EN OUDJAAR van 12.00-17.00 uur Ter afronding van een even hectisch als succesvol jaar maakt Kasteel Heeswijk dit jaar wederom een bewuste pas op de plaats, om zo de gelegenheid te verschaffen in alle rust te kunnen genieten van de SLOTmanifestatie. Het betreft een verzameling van optredens en kleinschalige activiteiten tegen het einde van het jaar, waarbinnen het accent ligt op theater, verhalen, geschiedenis en muziek. In kerstsfeer uiteraard!

Tegen de indrukwekkende achtergrond van de ruim 900 jaar oude waterburcht, kunt u gedurende de SLOTmanifestatie dit jaar van 26 tot en met 30 december getuige zijn van:

Het kunstproject De Mobiele Toeristeninformatie van Monique Broekman (elke dag doorlopend); muziektheater voorstelling De Mantel der Liefde (27 december); verteltheater De sage van Kunegonde - in 2 versies - (27 december om 13.00 uur); concert fluitiste Liset Pennings en pianiste Eline van Vroonhoven (28 december); verhalen van de Oosterse Prins (28, 29 en 30 december doorlopend); concert Brasscolours (29 december) en concert A Ceremony of Carols door Choeur d'Artist (30 december). Daarnaast zijn er tijdens dit cultureel mini-festival elke dag rondleidingen door het kasteelmuseum, zowel voor volwassenen als voor kinderen.

De concerten starten om 15.00 uur en duren 45 minuten. Entree: E 5,00. De Sage van Kunegonde in de Wapenzaal en de IJzertoren. Entree E 3,00. Entree kasteel: E 6 (12 jaar en ouder) en E 3 kinderen vanaf 4 jaar.

Brasserie Het Koetshuis is geopend vanaf 11.00 uur.




Ingezonden persbericht