Ingezonden persbericht


Lastminute Persbericht

Groots Sleetje Rijden en Nieuwe Mensen Leren Kennen! 2e kerstdag!

Amsterdam, 23 december 2010

De activiteitensite nieuwemensenlerenkennen.nl organiseert zondag 2e kerstdag een Groots Sleetje rijden van de hoogste berg in Amsterdam! De activiteit staat net 30 minuten online en iedereen kan zich gratis aanmelden via site. De meeste mensen zijn in de leeftijd 20 tot 45 jaar en zijn single, maar dat is géén voorwaarde.

Initiatiefnemer Carlo Vuur heeft er zin in: "Precies 29 jaar geleden was er voor het laatst een witte kerst in Nederland. En nu weer! Kerst en sneeuw verbroedert en ik vind het super leuk om wildvreemde mensen bij elkaar te brengen op een ludieke manier. Je kunt op alles sleeën: dienbladen, oude koffer, plastic (vuilnis)zak... Het maakt niet uit als je maar lol hebt! Dus doe allemaal mee en meld je gratis aan en doe mee! Ik zorg voor heerlijke glühwein.

Nieuwemensenlerenkennen.nl is de grootste activiteiten- en uitgaanssite van Nederland. Via de site ontmoeten honderden mensen elkaar in 'real-life' tijdens zelfopgezette events zoals paaldansen, themafeesten, borrels, sportieve activiteiten, weekendjes weg, theaterbezoek, culturele evenementen en festivals.

De nieuwe mensen op de site zijn tussen de 20 en 45 jaar oud, maar aan deze activiteit kan iedereen meedoen!

www.nieuwemensenlerenkennen.nl




Ingezonden persbericht