VerkeersInformatieDienst

A1 richting Amersfoort zondag 26 december afgesloten

25 december 2010, 17:44
Rijkswaterstaat voert zondag 26 december van 05:00 uur tot 21:00 uur asfaltreparaties uit aan de A1 richting Amersfoort tussen de knooppunten Muiderberg en Eemnes.

Tijdens de werkzaamheden wordt de A1 richting Amersfoort volledig afgesloten. Weggebruikers moeten rekening houden met een omleidingsroute via de A6 en de A27, waardoor een extra reistijd ontstaat van 15 minuten. De reparatie van het asfalt is nodig om ontstane vorstschade te herstellen. Het betreft werkzaamheden die gepland stonden in de nacht van 27 op 28 december aanstaande, maar nu naar voren zijn gehaald.

Tijdens de werkzaamheden wordt weggebruikers geadviseerd goed te letten op de actuele informatie boven en langs de weg en de actuele verkeersinformatie van de VerkeersInformatieDienst. Tekstkarren ter plaatse geven de omleidingsroute aan. Op het traject zijn ook de volgende toe- en afritten afgesloten: afrit Naarden-West (5), toe- en afrit Gooimeer (6), toe- en afrit Bussum (7), toe- en afrit Blaricum (8), toe- en afrit Laren (9) en afrit Witte Bergen. DE toerit Witte Bergen blijft wel geopend.