Politie Zeeland


---

2244-2010 Rijden onder invloed, Goes
In de Beukenhof in Goes werd zondag rond 04.30 uur het rijbewijs ingenomen van een 27-jarige automobiliste uit Goes.
De vrouw, een beginnend bestuurster had meer dan 1 1/2x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken en raakte daarmee haar rijbewijs kwijt.

2245-2010 Teveel gedronken, rijbewijs kwijt, Driewegen
Zondag om 04.45 uur zag de politie bij de Westerscheldetunnel een personenauto met pech staan.
De auto stond net voor de tunnel richting Zeeuwsch-Vlaanderen. Bij verder onderzoek bleek dat auto rondom flinke schade had doordat deze meerdere malen de vangrail van wegwerkzaamheden had geraakt. De bestuurder, een 29-jarige man uit Gent, bleek bijna 3x de toegestane hoeveelheld alcohol gedronken te hebben. De auto moest worden weggetakeld en de bestuurder moest zijn rijbewijs inleveren.

2246-2010 Auto in de sloot in Oosterland
Zondag om 10.30 uur raakte op de N59 bij Oosterland een personenauto met daarin twee personen in de sloot.
De auto, bestuurd door een 67-jarige man uit Waalwijk, was door de gladheid in een slip geraakt en vervolgens over twee bermpaaltjes en de parallelweg gegeleden om tot stilstand te komen in de naast de weg gelegen sloot. De bestuurder en zijn 63-jarige vrouw klaagden beiden over pijn in de nek; de vrouw had eveneens rugpijn. Ze zijn allebei door het ambulancepersoneel en de brandweer uit het voertuig gehaald. De man en de vrouw zijn door ambulances naar het ziekenhuis in Goes gebracht.


2247-2010 Inbraak in bedrijfsgebouw in Middelburg
In de nacht van vrijdag op zaterdag werd ingebroken in de werkplaats van een bedrijfsgebouw aan de Breeweg in Koudekerke.
De toegang tot de werkplaats werd geforceerd en er werden een accuboormachine en en slagtol gestolen. De weggenomen goederen hebben een totale waarde van enkele honderden euro's.