Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
KINK - KINK START NIEUW INTERNET RADIOSTATION KINK X-RATED

Hilversum 27 december 2010 | Op 1 januari 2011 wordt het nieuwe Kink internetradiostation X-Rated gelanceerd. X-Rated is het radiostation voor de liefhebbers van experimentele muziek, industrial, ambient, avant-garde en electronics.

Het nieuwe internetradiostation is ontstaan uit het populaire Kink FM programma X-Rated. Het station Kink X-Rated wordt de plek voor iedereen die muzikaal geprikkeld en verrast wil worden.

Bob Rusche, Kink X-Rated: "Het is geweldig dat het progamma X-Rated van een radioprogramma is uitgegroeid tot een radiostation. 24 uur per dag, 7 dagen per week zenden we op Kink X-Rated de mooiste experimentele muziek, avant-garde, electro en gothic uit. Met het programma X-Rated vertrouwd op de zondagavond."

Het Kink FM programma X-Rated verhuist mee naar Kink X-Rated en wordt als altijd op zondagavond om 21:00 uur uitgezonden. Ook Defcon1 en Electronation zijn op het nieuwe station te beluisteren. Electronation blijft daarnaast het programma waarmee Kink FM zaterdag de nacht ingaat.

Kink
Kink is het platform van Nederland voor de liefhebber van goede pop- en rockmuziek. Via radio, internet, mobiel en tv worden zij door Kink op hun wenken bediend. Bekende Kink FM programma's zijn onder andere 2-Meter-De-Lucht-In, New Music, Kink40 en Oeverloos met presentatoren als Henk Kanning, Martijn Biemans, Ingrid Perez, Nando Kok en Leon Verdonschot.

Kink TV is dagelijks te zien tussen 23.00-02.00 uur op de interactieve muziektelevisiezender Xite, via UPC kanaal 618 en Caiway kanaal 57.

Kink heeft de volgende radiostations:
Kink FM, het station voor de beste pop- en rock. Kink FM is overal in Nederland te beluisteren via kabel, satelliet, internet; Kink Classics, met 24 uur per dag een reis door de popgeschiedenis. Kink Aardschok, met non-stop hardrock en metal
Kink X-Rated, met industrial, ambient, avant-garde en electronics.

Kink is onderdeel van de V-Ventures.

---

Noot voor de redactie |