Vestia


27-12-2010

Bewoners Oude Haagweg ontvangen kerstattentie

---

Aardigheidje voor de kerst!
Tijdens de kerstvakantie zijn de werkzaamheden even gestopt, maar het groot onderhoud aan de Oude Haagweg is nog in volle gang. Voor de medewerkers van Vestia Den Haag Scheveningen en Smits Vastgoedzorg was deze vakantie een goede aanleiding om bij de bewoners langs te gaan met een aardigheidje voor de kerstdagen.

Groot onderhoud
Tijdens het uitvoeren van groot onderhoud werkzaamheden proberen wij de `overlast' altijd zoveel mogelijk te beperken. Maar de werkzaamheden kunnen natuurlijk nooit geruisloos voorbij gaan. Wij vonden dit een mooi moment om onze bewoners te bedanken voor hun medewerking tijdens de werkzaamheden en natuurlijk fijne feestdagen te wensen. Daarom gingen wij persoonlijk langs de deur.

Een shopper met..
Alle bewoners ontvingen een shopper met daarin een kerstster en een heerlijke banketstaaf. De medewerkers van Vestia Den Haag Scheveningen en Smits Vastgoedzorg ontvingen hele leuke reacties op deze attentie! Wij hopen dat onze bewoners van de kerstdagen hebben genoten. In het nieuwe jaar gaan de werkzaamheden weer van start en wij zijn ervan overtuigd dat het eindresultaat er straks mag zijn.
*

Over Vestia
Vestia biedt woonservice aan de bewoners van circa 73.000 woningen in Haaglanden, Rotterdam en in diverse plaatsen in het midden van het land. De woningen zijn verdeeld over de lokale corporaties, die werken in hun eigen wijken en buurten. Zij kennen de situatie ter plekke goed en hebben rechtstreeks contact met het lokale bestuur, plaatselijke organisaties en vooral met de bewoners. Zo is Vestia altijd in de buurt! Vernieuwing van wijken en samenwerking met de zorgsector zijn twee voorbeelden van hoe Vestia haar maatschappelijke taak vervult.