Politie Gelderland-Midden

Arnhem Veluwezoom

---

Gewapende overval op cafetaria

Publicatiedatum: 27-12-2010 0:43:55

ARNHEM - Medewerkers van een cafetaria aan de Pijlkruidstraat zijn in de nacht van zondag op maandag 27 december het slachtoffer geworden van een gewapende overval. Daarbij raakte niemand gewond. De politie is begonnen met een onderzoek, maar van de daders ontbreekt nog elk spoor.

Twee vooralsnog onbekende mannen kwamen tegen sluitingstijd, iets voor middernacht, de eetgelegenheid in Arnhem-Zuid binnen en eisten geld. Daarbij werd het personeel bedreigd met een wapen. Nadat de overvallers een nog onbekend geldbedrag hadden buitgemaakt, verlieten zij de cafetaria weer en liepen in de richting van de Kalmoesstraat. Er waren op het moment van de overval geen klanten in de zaak. De twee medewerkers die op dat moment aanwezig waren, kwamen met de schrik vrij. De recherche van de politie onderzoekt de overval.

Getuigenoproep
Het zou gaan om twee mannen van rond de 1.80m lang. Beiden droegen donkere kleding. Getuigen, die iets van de overval hebben gezien of gehoord of die meer informatie hebben over de daders, worden gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Anoniem reageren kan ook via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.