Vestia


20-12-2010

Oliebollenwenskar in Loosduinen

---

Oliebollenwenskar
VÓÓR Welzijn komt in samenwerking met stichting BOOG in de week van oudjaar bij u langs met de oliebollenwenskar. Bewoners worden gevraagd hun wens voor de buurt voor het nieuwe jaar kenbaar te maken. Dit in ruil voor een heerlijke oliebol. Omdat wij ook altijd graag willen weten wat de wensen van onze bewoners zijn sponsort Vestia de oliebollenwenskar. De oliebollenwenskar trekt vanaf dinsdag 28 december langs de Burgemeestersbuurt, het Cantateplein e.o., het Notenplein en de Rossinilaan. Met de oliebollenwenskar wordt in de diverse buurten ook aandacht voor een gezellig en fijn oud jaar gevraagd.

Wat is het programma?
Dinsdag 28 december: Cantateplein.
De bewoners worden uitgenodigd om van 15.00 uur tot 17.00 uur in 't Eiland te genieten van een kopje koffie en een oliebol. Woensdag 29 december: Burgemeestersbuurt.
Om 16.00 uur zijn (groot)ouders welkom in buurthuis Tandem om onder het genot van een oliebol te kijken naar de presentatie van wat de kinderen in de vuurwerk preventiemiddag hebben geleerd.
Donderdag 30 december: Notenplein
Van 15.00 uur tot 17.00 uur.
Vrijdag 31 december: Rossinilaan
Van 13.00 uur tot 15.00 uur.

De rol van Vestia
Vestia investeert veel in leefbaarheid en sociale veiligheid in haar wijken en buurten, bij uitstek een lokale aangelegenheid. Wij horen hierbij natuurlijk graag van onze bewoners wat er in de wijk speelt. In dit verband juichen wij activiteiten zoals de oliebollenwenskar toe.
*

Over Vestia
Vestia biedt woonservice aan de bewoners van circa 73.000 woningen in Haaglanden, Rotterdam en in diverse plaatsen in het midden van het land. De woningen zijn verdeeld over de lokale corporaties, die werken in hun eigen wijken en buurten. Zij kennen de situatie ter plekke goed en hebben rechtstreeks contact met het lokale bestuur, plaatselijke organisaties en vooral met de bewoners. Zo is Vestia altijd in de buurt! Vernieuwing van wijken en samenwerking met de zorgsector zijn twee voorbeelden van hoe Vestia haar maatschappelijke taak vervult.