Merrill DataSite® sleept opnieuw brancheonderscheiding voor “Product/Service of the Year” in de wacht

M&A Advisors heeft Merrill DataSite voor het tweede opeenvolgende jaar gekozen tot categoriewinnaar

ST. PAUL, Minnesota. (VS)--(BUSINESS WIRE)-- 20101228 --

Merrill Corporation (www.merrillcorp.com), een toonaangevend leverancier van op technologie gebaseerde diensten kondigt met plezier aan dat Merrill DataSite voor het tweede opeenvolgende jaar werd gekozen tot “Product/Service of the Year” bij de 9e Annual M&A Awards, voorgedragen door de M&A Advisor. Het prijzengala dat eer bewijst aan professionals in de fusie- en de aankoopbranche, vond op 14 december 2010 plaats bij de New York Athletic Club.

De M&A Awards eerde dealteams, dealmakers en firma’s van wie de activiteiten de standaard voor de industrie bepaalden. Dit jaar werden 243 finalisten in 47 categorieën gekozen. Een onafhankelijke groep experts die een doorsnede uit de financieringsbranche vertegenwoordigde, maakte de uiteindelijke keuzes voor de prijzen.

“Voor het tweede opeenvolgende jaar is Merrill DataSite door collega’s als vooraanstaand M&A product/service in the industry gekozen, en wij zijn enorm vereerd met deze erkenning,” aldus Richard Martin, senior director van Merrill DataSite. “We zijn van mening dat deze prijs gewoon de integrale rol laat zien die Merrill DataSite speelt bij de huidige financiële transacties, en hoe onze VDR-service en buitengewone klantenondersteuning worden gerespecteerd in deze branche.”

Merrill DataSite’s Virtual Data Room (VDR) oplossing optimaliseert het due diligence proces en biedt een zeer efficiënte methode voor het delen van cruciale bedrijfsinformatie voor elektronische due diligence via een veilige online data-room, die via internet toegankelijk is. Door het inzetten van geavanceerde technologie, toegewijde klantenondersteuning en constante ontwikkeling van upgrades is Merrill DataSite naar voren gekomen als de toonaangevende wereldwijde leverancier van VDR-oplossingen.

Ga voor meer informatie over DataSite naar www.datasite.com.

Over Merrill Corporation

Merrill Corporation, opgericht in 1968 met hoofdvestiging in St. Paul, Minnesota www.merrillcorp.com is een toonaangevend leverancier van extern aangetrokken oplossingen voor complexe bedrijfscommunicatie en -informatiemanagement. Merrill’s diensten omvatten document- en gegevensbeheer, ondersteuning bij gerechtelijke procesvoering, vertaaldiensten, fulfillment, beeldvormende technieken en drukken. Merrill bedient de ondernemings-, juridische, financiële dienstverlening, verzekerings- en vastgoedmarkten. Met meer dan 5000 mensen in meer dan 45 locaties in de Verenigde Staten en 20 internationaal maakt Merrill de communicatie van de meest toonaangevende organisaties in de wereld mogelijk.

Over Merrill DataSite®

Merrill DataSite is een veilige virtuele data-room (VDR-) -oplossing die het due diligence proces optimaliseert door een zeer efficiënte en veilige methode voor het delen van cruciale bedrijfsinformatie tussen meerdere partijen. Merrill DataSite verschaft onbeperkte toegang voor gebruikers wereldwijd en realtime activiteitenrapporten, websitebreed zoeken op documentniveau, verbeterde communicatie door het Q&A-onderdeel en superieure projectmanagementdiensten – die er allemaal toe bijdragen de transactietijd en kosten te verlagen. Merrill DataSite’s meertalige ondersteuningsteam is 24 uur per dag, 7 dagen per week van overal in de wereld beschikbaar en zij kunnen uw VDR met duizenden pagina’s geladen in minder dan 24 uur in bedrijf hebben.

Geworteld in transactie- en nalevingsgerichte diensten heeft Merrill Corporation een cultureel-, organisatiebrede discipline in beheer en verwerken van vertrouwelijke informatie. Merrill DataSite is de eerste VDR-leverancier die de behoeften van klanten en de industrie begrijpt door het verdienen van een ISO/IEC 27001:2005 certificaat van registratie – de hoogste standaard voor informatiebeveiliging – en is nu de enige VDR-gecertificeerde in de wereld voor transacties in de Verenigde Staten, Europa en Azië. Merrill DataSite’s ISO certificatie is voor beoordeling beschikbaar op: www.datasite.com/security.htm.

Als de toonaangevende leverancier van VDR-oplossingen heeft de Merrill DataSite bijna 2 miljoen unieke bezoekers in staat gesteld elektronische due diligence te bewerkstelligen op duizenden transacties van totaal biljoenen dollars in vermogenswaarde. Merrill DataSite VDR-oplossing is een essentiële tool geworden bij een efficiënt en juridisch verdedigbaar proces voor het voltooien van meerdere soorten financiële transacties. Bezoek vandaag voor meer informatie www.datasite.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Merrill Corporation
Nancy Moeller, +1 651-632-1317
nancy.moeller@merrillcorp.com
of
Padilla Speer Beardsley
Wayne Carlson, +1 612-455-1700

wcarlson@psbpr.com