Overzicht rijverboden vrachtverkeer op Rijverboden.nl


Transport Online lanceert Rijverboden.nl

DAMWOUDE, 20101229 -- Woensdag 29 december 2010 werd de website Rijverboden.nl officieel gelanceerd. Rijverboden.nl is onderdeel van Transport Online, één van de grootste transportwebsites van Nederland.

Afgelopen weken is gebleken dat de nieuwsvoorziening betreffende rijverboden voor vrachtverkeer nogal eens te wensen overlaat en er geen duidelijke, overzichtelijke websites zijn waar de transportondernemer en chauffeur goed op de hoogte gehouden wordt van de rijverboden.

De rijverboden tijdens deze winterperiode veranderde van uur tot uur en op de website Transport Online was duidelijk te merken dat men op zoek was naar de laatste stand van zaken. Eigenaar van Transport Online en oprichter van Rijverboden.nl, Esther van der Wal-de Vries zegt: "Wij hebben de afgelopen weken geprobeerd zo nauwkeurig mogelijk alle rijverboden bij te houden en ons constant op de hoogte gesteld van de actuele stand van zaken op de Europese wegen. Dit werd, gezien de bezoekersaantallen, enorm gewaardeerd door de transportondernemers en de chauffeurs onderweg."

"Naast een flinke stijging van bezoekers die het nieuws raadpleegden zagen wij een duidelijke stijging van het aantal pagina's met rijverboden dat werd geraadpleegd op onze website. Dit deed ons besluiten een aparte website op te starten voor alleen rijverboden in Europa want hier was duidelijk behoefte aan onder onze doelgroep. Een eerste rondvraag leert dat onder transportondernemers en chauffeurs ergernis heerst over de late berichtgeving in Nederland en het gebrek aan een centrale punt waar men actuele informatie kan raadplegen. Deze is er nu in de vorm van Rijverboden.nl!", aldus van der Wal.

Op Rijverboden.nl staan naast actuele rijverboden ook de rijverboden van meer dan twintig Europese landen waar onder meer tijdens zon- en feestdagen rijverboden van kracht zijn.

Daarnaast biedt Rijverboden.nl een overzicht van feestdagen en schoolvakanties in een aantal Europese landen.

Kortom een overzichtelijke website voor de transportondernemer, chauffeur en achterban.