Koninklijk Horeca Nederland

KHN Gala en verkiezing Meest Markante Horeca Ondernemer 2010-2011

Dinsdag 11 januari, 19.00-01.00 uur

Dinsdagavond 11 januari 2011 is hét netwerkevent van de horeca. Het RAI Elicium is dan het decor en het podium van het KHN Gala met de bekendmaking van de Meest Markante Horecaondernemer van Nederland 2010-2011. De winnaar wordt dit keer bekend gemaakt door juryvoorzitter Loek Hermans, voorzitter MKB Nederland.

Loek Hermans De verkiezing Meest Markante Horecaondernemer van Nederland wordt één keer in de twee jaar georganiseerd.

De landelijke winnaar komt voort uit de 12 regionale Meest Markante Horecaondernemers die in de even jaren per regio worden gekozen. In de oneven jaren wordt de landelijke winnaar gekozen, dit keer tijdens het KHN Jaarcongres.

Foto rechts: Loek Hermans, voorzitter MKB Nederland, juryvoorzitter verkiezing Meest Markante Horecaondernemer 2010-2011.

Gala Spektakel

Dit KHN Gala wordt een spektakel. Met optredens van een keur van artiesten genieten de gasten van heerlijke wijnen en een culinair menu dat mede is samengesteld door prominente leden van het Koksgilde. Zoals vanouds is het een sitting diner, de dresscode is black tie.

Foto: RAI Elicium Ballroom

Na een enerverende avond worden de gasten weer per bus naar het Dorint Hotel Schiphol gebracht waar voor de liefhebbers nog het Grand Café is geopend.

Arjan Broekman Jong talent

In de keuken krijgt het RAI-team ondersteuning van 20 koks van het Koksgilde en de bediening van deze avond is voor een groot deel in handen van 80 studenten van de diverse Roc's en Hoge Hotelscholen in Nederland.

Ook de presentatie van het KHN Gala wordt voor rekening genomen door 2 topstudenten van de Hoge Hotelschool Maastricht.

Foto: 3 november 2009 - Arjan Broekman van 't Proeflokaal te Zwolle Meest Markante Horecaondernemer van Nederland.