Koninklijk Horeca Nederland

KHN maakt spektakel van Horecava 2011

KHN presenteert: Wie de gast heeft, heeft de toekomst

Sinds vorig jaar is de koers van KHN sterk gewijzigd. Met het vorig jaar geïntroduceerde visiedocument 'Continuïteit in nieuwe tijden' is het beleid voor de komende jaren van KHN sterk gericht op de toekomstbestendigheid van horecaondernemers en op de kansen voor de horeca als het gaat om imago, kennis en informatieoverdracht, ondernemen en samenwerken, maatschappelijk verantwoord & duurzaam ondernemen, beroepstrots & vakmanschap, opleiding & training en de inzet van nieuwe media.

Sfeerimpressie prominente beursstand KHN Tijdens de Horecava laat KHN graag het effect zien van deze nieuwe koers. KHN maakt van de Horecava 2011 één groot spektakel!

KHN leden zijn VIP op deze Horecava

KHN leden hebben tijdens de Horecava 2011bijzondere privileges zoals:
* Gratis meerdaags toegangsbewijs t.w.v. max. 200,-, dus u kunt de beurs meerdere dagen bezoeken

* U betreedt de beurs via de speciale KHN-entree (ingang K2, naast de hoofdingang)

* U wordt ontvangen in de speciale KHN Ledenlounge (Restaurant First Floor, 1ste etage). Hier ontvangt u het meerdaags toegangsbewijs en de eventuele congresbadge.

* U bent tijdens de beursdagen altijd van harte welkom in de KHN ledenlounge. Dagelijks worden hier activiteiten zoals ontbijtsessies, Lunch & Learn bijeenkomsten en heerlijke High Tea's in de namiddag georganiseerd.

* U bent dagelijks welkom op de prominente KHN stand aan het XpertPlaza als u meer wil weten over ledenvoordelen. Vanaf deze stand worden speciale KHN Beurstours georganiseerd waaraan u als lid van KHN kunt deelnemen.

* U bent van harte welkom op de KHN Nieuwjaarsreceptie op maandag 10 januari in het Elicium van het RAI gebouw waar we met elkaar het glas heffen op het nieuwe jaar.

* Na de receptie heeft u de gelegenheid om deel te nemen aan het evenement 'Horecaondernemers Beleven Chinese Nacht'.

Loek Hermans Jaarcongres en Gala avond Meest Markante Horeca Ondernemer 2010-201

Het KHN Jaarcongres op dinsdag 11 januari mag absoluut niet gemist worden! Dit jaar is het een congres met een attractief en innovatief programma dat inspireert en smaakmakend is. Boeiende sprekers nemen KHN leden mee in de wereld van social en nieuwe media. Zij overtuigen KHN leden hoe deze moderne media ingezet kan worden om de gasten beter te bereiken en aan de ondernemers te binden. Het congres heeft niet voor niets het thema "Wie de gast heeft, heeft de toekomst" meegekregen.

RAI Elicium Na de lunch van het ochtendprogramma is het mogelijk om tijdelijk de hectiek van de beurs even te ontvluchten en is er een speciaal programma in het centrum van Amsterdam. Leden die op de Horecava blijven kunnen deelnemen aan de KHN Beurstours of zelfstandig de beurs bezoeken.

Het grootste spektakel is ongetwijfeld het afsluitende KHN Gala met de verkiezing van de Meest Markante Horecaondernemer 2010-2011, dit keer bekend gemaakt door juryvoorzitter Loek Hermans van MKB Nederland. Een stijlvol gala met als vanouds een sitting dinner, black tie en een keur aan artiesten.

ALV's sectoren

Ook nieuw dit jaar is dat alle ALV's van de sectoren tijdens deze Horecavaweek worden georganiseerd. KHN heeft hiervoor verschillende zalen in het RAI Complex gereserveerd. Een vast agendapunt zijn de verkiezingen van nieuwe sectorbestuurders.

Dorinth Hotel Schiphol Exclusief hotelarrangement: 60,- per kamer, nergens goedkoper in Amsterdam

Over privileges gesproken. KHN-leden die de Horecava meerdere dagen willen bezoeken profiteren van een exclusieve hotelaanbieding. Het prachtige viersterren Dorint Hotel Schiphol is hét congreshotel waar alle KHN leden kunnen overnachten. Een tweepersoons-kamer kost slechts 60,- per nacht per kamer, inclusief ontbijt, bewaakt parkeren en gratis vervoer tussen de RAI. Gegarandeerd nergens goedkoper in Amsterdam!

Horecava 2011 logo Aanmelden en Horecava kaarten

Bent u lid van KHN, dan krijgt u een uitnodiging via e-mail. Via deze uitnodiging kunt u zich online registeren voor deelname aan het KHN programma en registreert u zich voor gratis toegang tot de Horecava.