Provincie Flevoland

Provincie presenteert zich op Infratech

Publicatiedatum: 4 januari 2011

Provincie Flevoland presenteert zich op de Infratech 2011, de vakbeurs voor infrastructuur in Ahoy Rotterdam. Samen met acht andere provincies laat Flevoland zien wat zij te bieden heeft op het gebied van infrastructuur. Dit gebeurt van dinsdag 11 januari tot en met vrijdag 14 januari 2011 in Ahoy Rotterdam. Kaarten bestellen voor deze beurs kan via www.infratech.nl.

Ook is de provincie veelvuldig te vinden als tafelheer in het InfraTheater waar verschillende rondetafelgesprekken plaatsvinden tussen vakgenoten en geĂŻnteresseerden. Speciale aandacht krijgt de aanleg van de N23 en de daaraan gekoppelde archeologische opgraving. De provincies laten zo zien hoe de provincie de bereikbaarheid van Nederland in stand houden. Dit gebeurt door innovatie en duurzame oplossingen.

Ahoy

InfraTech is de tweejaarlijkse beurs voor de infrastructuur, opgericht in 1996. Van 11 t/m 14 januari 2011 wordt de 9e editie gehouden door en in Ahoy Rotterdam op een beursoppervlakte van 30.000 m2. De laatste InfraTech is gehouden in januari 2009 trok een recordaantal exposanten van 535 en 19.175 vakbezoekers.

Exposantenprofiel

Exposanten zijn leveranciers van producten & diensten voor de grondverzet-, wegenbouw- en waterbouwmarkt (GWW-markt), publieke opdrachtgevers, aannemers en ingenieursbureaus. Publieke opdrachtgevers hebben bovendien een centrale plek op de beursvloer.
Bezoekers zijn beslissers in de GWW-markt waaronder managers, beleidsmakers en adviseurs. Veel van de bezoekers zijn werkzaam bij de overheid.