Gemeente Boxmeer


Algemeen

Vergadering bezwarencommissie 11 januari

De bezwarencommissie houdt op 11 januari 2011 om 18.30 uur een openbare vergadering in kamer 1.47/1.48 van het gemeentehuis Boxmeer, Raadhuisplein 1 te Boxmeer. U kunt gebruik maken van de zijingang tegenover fotograaf Dom Melskens. Als u daar aanbelt wordt u opgehaald door de gemeentebode en begeleid naar de vergaderruimte.

Bezwaarschriften over de volgende onderwerpen komen aan de orde:

18.30 uur: Verlenen bouwvergunningen voor het oprichten van een drijfgang annex wacht-/opvangruimte, oprichten van een calamiteitenstal, oprichten van ventilatiekanalen en silo's, oprichten van een tuinhuisje op het adres Vliegenberg 8 te Holthees.

19.00 uur: Niet handhavend optreden in verband met de plaatsing van 2 penanten op het perceel Duizendblad 8 te Boxmeer.

19.30 uur: Opleggen last onder bestuursdwang wegens het oprichten van aanbouwen zonder de vereiste bouwvergunningen op het perceel Voortweg
1b te Groeningen.

Het aanvangstijdstip is bij benadering vastgesteld. Het kan dus iets later worden. De stukken liggen ter inzage bij het bestuurssecretariaat, mevrouw Gieta Lommen, telefoon (0485)-585911. Bij haar kunt u ook inlichtingen inwinnen over de agenda. De mogelijkheid bestaat dat er zich wijzigingen voordoen in de agenda.