Gemeente Maasgouw


Leaflet IZO Maasgouw

IZO leaflet

Wethouder Jessie Smeets Palmen kreeg maandag 3 januari jl. officieel het eerste exemplaar van de leaflet IZO Maasgouw uitgereikt.

Leaflet is een ander woord voor folder. Een achttal organisaties voor vrijwilligerszorg zijn in Maasgouw georganiseerd in het Informele Zorg Overleg oftewel het IZO. Sinds november 2009 komen deze organisaties bij elkaar in een overleg met als doel om samen binnen de gemeente Maasgouw verschillende activiteiten op elkaar af te stemmen.

Het sterke punt van de IZO organisaties is, dat zij alle mogelijke vrijwilligerszorgdiensten leveren ten dienste van de samenleving binnen de gemeente Maasgouw. Men levert 1 tot 24 uurs aanvullende zorg die ook gericht is op vermindering van de draaglast van mantelzorgers. Het dienstenaanbod bestaat uit aanvullende vrijwilligerszorg. De leaflet wordt onder een zo breed mogelijk publiek verspreid. Niet alleen kan de informatie via de gemeentelijke website worden bekeken en gedownload, ook in de wachtkamers van bijvoorbeeld uw huisarts of de fysiotherapeut kunt u binnenkort de IZO folder tegenkomen.


* Overzicht deelnemende organisaties en dienstenaanbod.pdf (15,32 KB)

Zie het origineel
Publiekscentrum | Markt 36 Maasbracht | Telefoon 0475 85 25 00