Nieuwe website voor Opel Leasing

11/01/2011 09:06

Faster Forward B.V.

Opel Nederland en leasemaatschappij ALD Automotive versterken de samenwerking met een nieuwe, gebruiksvriendelijke en vooral frisse website, verzorgd door Faster Forward Interactive. De website is voorzien van de meest moderne technieken om de zakelijke leasemarkt nu en in de toekomst optimaal te kunnen bedienen.

De nauwe samenwerking tussen een lease maatschappij en een automerk is zeer uniek te noemen. ALD Automotive en General Motors Nederland maken het al geruime tijd waar en onderstrepen het nu met een nieuwe website voor het label Opel leasing www.opelleasing.nl. Een goede website is tegenwoordig net zo belangrijk als een mooie showroom. Mensen oriënteren zich steeds vaker online en online strategie wordt dus belangrijker dan ooit tevoren. Opel Leasing onderkent dit en vindt daarom in Faster Forward Interactive de perfecte partner om de samenwerking mee aan te gaan.

Trots op het resultaat

De nieuwe website is al enkele weken online. Na een periode van evalueren heeft Faster Forward Interactive de puntjes op de 'i' gezet en is Opel Leasing helemaal klaar voor een frisse start in 2011. De website past geheel binnen de uitstraling van het merk Opel en functioneert naar tevredenheid. ''Zowel een nieuw logo, ontwerp en bouw van de site zijn een tijdsbestek van anderhalve maand gerealiseerd. Door de adequate inventarisatie, opzet van de projectplanning en de inzet van de mensen van Faster Forward Interactive is het geheel binnen de gestelde periode opgeleverd, zonder noemenswaardige moeilijkheden. De samenwerking met Faster Forward Interactive verliep snel en accuraat en zaken zijn proactief benaderd en afgehandeld. Ook al deden wij een zeer groot beroep op de flexibiliteit gedurende het traject, elke opmerking of vraag is op de juiste manier verwerkt. Het eindresultaat is er één om trots op te zijn!'', aldus Jordy van Ettekoven van Opel Leasing.

Nieuwste technieken

De website is voorzien van de meest geavanceerde technieken op het gebied van webdevelopment, zoals HTML5 en CSS3, waardoor de website geschikt is voor mobiel gebruik en voor gebruik op de Apple iPad. De live-search functie maakt de website extra gebruiksvriendelijk. Terwijl er een zoekwoord wordt getypt, zijn de meest relevante zoekresultaten door deze functie direct zichtbaar. Dit, in combinatie met de overzichtelijke structuur van de website, maakt het de klant zeer eenvoudig om het best passende lease model van Opel te vinden.

Gebruiksgemak

Naast gemak voor de klant, levert de website ook veel gemak voor de beheerders. Er zijn diverse koppelingen met onder andere het backoffice systeem gemaakt, zodat de website automatisch up-to-date gehouden wordt en de klant altijd inzicht heeft in het meest actuele lease aanbod.





http://www.fasterforward.nl