Gemeente Lopik

Actie Boeren Planten Bomen

Met deze actie stimuleert Landschapsbeheer Utrecht agrariërs en inwoners van het buitengebied in de provincie Utrecht streekeigen beplanting aan te leggen. Met een breed samengesteld assortiment van voornamelijk inheemse bomen, struiken en hoogstamfruitbomen, kunnen boerenerf en landerijen aanzienlijk worden verfraaid en in het omringende landschap worden ingepast. Tot 1 februari 2011 kunt u plantmateriaal bestellen.

Belangstellenden in de provincie Utrecht kunnen de brochure 'Boeren Planten Bomen' aanvragen met daarin een overzicht en een uitvoerige beschrijving van het assortiment, tips en instructies voor aanplant, verzorging en bescherming en een bestelformulier. De brochure is te bestellen bij Landschapsbeheer Utrecht, tel. (030) 220 55 34, of e-mail: algemeen@landschaperfgoedutrecht.nl. Kijk voor meer informatie op: www.landschaperfgoedutrecht.nl

Inwoners van de gemeente Lopik kunnen voor vrijblijvend advies over aanleg, beheer en subsidiemogelijkheden van beplanting contact opnemen met Kees de Leeuw, coördinator natuur en landschap van de gemeente Lopik, tel. (0348) 55 99 79.