Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom, 11-01-2011

Politie arresteert Roosendaler (19) wegens gevaarlijk rijgedrag

ROOSENDAAL: De politie heeft maandagmiddag rond 14.30 uur een 19-jarige man uit Roosendaal aangehouden wegens gevaarlijk rijgedrag.
Surveillerende agenten werden kort daarvoor in een bocht op de President Kennedylaan bijna aangereden door de bestuurder van een Peugeot die veel te hard reed. Na een korte achtervolging waarbij de automobilist harder dan 100 km/uur reed, konden de agenten de
bestuurder stilzetten op de Pootlaan. Zijn rijbewijs werd ingetrokken en tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Dronken automobilist uit Stabroek (48) van de weg gehaald

HOOGERHEIDE: Een 48-jarige automobilist uit het Belgische Stabroek heeft maandagavond het nodige geluk gehad toen hij werd betrapt op dronken rijden.

De man werd rond 18.15 uur op de Bloemenlaan langs de kant gezet, nadat surveillerende agenten hadden gezien dat de man redelijk hard door Ossendrecht was gereden. Toen hij moest blazen, scoorde hij 560 ug/l. Daarmee was hij in overtreding, want de wettelijke limiet is 220 ug/l. Bij waarden hoger dan 570 ug/l wordt het rijbewijs ingetrokken, dus het scheelde niets of de bestuurder was dat document kwijtgeraakt. Tegen de man, die een rijverbod van zes uur kreeg, wordt proces-verbaal opgemaakt.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 11-01-2011 10:56 | © Regio Midden en West Brabant |